Biletul zilei din fotbal, 14.04.2022, cota peste 200

Bilet la pariuri de joi

Biletul zilei din fotbal de joi 14 Aprilie contine 6 meciuri si are o cota de peste 211. Am primit si bonus pentru combo si castigul e unul substantial daca e verde biletul. Am mizat online 10 lei pe acest bilet la casa de pariuri Get’s Bet unde va recomandam si dvs sa pariati.

Avem meciuri din Europa Leagua, avem un meci din Egipt din nou si avem o doua partide din Danemarca prima liga de fotbal. Cota cea mai mare pe bilet e de 3.10 iar cea mai mica e de doar 1.86 si e petipul de pariu ambele marcheaza in meci.

Atalanta are meci greu acasa cu Leipzig si dupa 1-1 in tur credem ca nemtii o sa castige acest duel. Mizam si pe ambele marcheaza in duelul dintre Rangers si Braga, in acest meci in tur s-a impus Braga la limita. La Lyon cu West Ham mizam pe 2 fara egal, iar in caz de X se returneaza miza.

Mai avem doua meciuri din Danemarca unde mizam pe 2 la Copenhaga si pe X final in duelul Aarhus v Viborg. In meciul din Egipt mizam pe o victorie in deplasare a celor de la Enppi.

Pariaza online la Get’s Bet o sa iti placa oferta lor de pariuri si ai pana la 600 lei de bun venit daca deschizi cont nou.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 2240 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 6
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 5
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 530 lei
Castig 2022: 0 lei