Biletul zilei gratis 14.02.2023, cota 100

bilet pariuri

Intr-o zi de februarie, dupa un cutremur de peste 5 grade in Romania, cu meciuri in Champions League noi punem biletul zilei pe meciuri din Anglia. S-a mai inmuiat gerul si speram sa prinda mai mult norocul acum. Mizam pe meciuri din ligile inferioare ale Angliei. Cinci meciuri, cota peste 100 si 3 optiuni de pariuri.

Am format biletul analizand in special meciurile din weekend ale echipelor pe care mizam. Cea mai mica cota este 2.05 in timp ce 3.25 e cota cea mai mare pe biletul zilei.

Biletul zilei la pariuri gratis din Anglia

  • Birmingham City V Cardiff City 2 solist, chiar daca gazdele au batut in derby pe West Brom. Consideram ca au epuizat multe resurse iar Cardiff e o echipa aflata in crestere.
  • Coventry v Millwall X final, pentru ca gazdele se descurca bine cu echipele din frunte iar oaspetii desi au batut la QPR nu stralucesc.
  • Port Vale v Barnsley peste 2,5 goluri la final, pntru ca 3 din ultimele 5 meciuri directe s-au terminat 2-1.
  • Doncaster v Barrow 1 solist, maturile vin dupa 2 victorii consecutive si cred ca o vor reusi si pe cea de-a 3-a.
  • Reading v Rotherham peste 2,5 goluri in meci. Mizam pe acest pont pentru ca 2 din ultimele 3 meciuri directe s-au terminat cu cel putin 3 goluri marcate si niciodata nu au marcat ambele in acest timp.

Biletul propus are o cota de peste 100, miza o cunoasteti deja, 10 lei si biletul zilei e jucat real online. Va recomandam sa verificati oferta Sportingbet e una atragatoare pentru jucatori noi.

Biletul zilei statistici 2023:

Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2023: 50 lei

Castig 2023: 0 lei;