Biletul zilei gratis de la Cupa Mondiala, Qatar 2022!

biletul zilei gratis cupa mondiala

Inainte cu 2 zile de a incepe Cupa Mondiala din Qatar ne-am hotarat pe selectiile care le punem din primele 4 meciuri. Biletul zilei cuprinde meciul de deschidere 2 meciuri de luni si o partida de marti. Dupa ce am stabilit ponturile individuale pentru fiecare acum va preznetam si combo-ul.

Optiunile de pariuri pe care mizam sunt pentru 3 meciuri combinate iar unul e finalul in 1X2. Cotele le-am luat online de la o casa de pariuri cu care am decis sa pariem la Cupa Mondiala. Oferta lor e excelenta dar cel mai bine o vezi direct la ei si iti recomandam sa deschizi cont daca nu. Daca deschizi contul prin noi iti ramanem recunoscatori.

Biletul zilei gratis Cupa Mondiala 2022

Qatar v Ecuador partida de deschidere a Cupei Mondiale. Mizam pe faptul ca ambele echipe o sa marcheze si o sa avem cel putin 3 goluri in meci.

Anglia v Iran meci destul de dezechilibrat, dar e loc si de surprize. Chiar daca Anglia a cam uitat cum e sa castigi mizam pe ei si cel putin 2 goluri in meci.

SUA v Tara Galilor un meci intre doua echipe ambitioase si foarte bine organizate tactic. Mizam pe X final in acest joc.

Argentina v Arabia Saudita cel mai dezechilibrat meci de pe bilet dar totusi am gasit o cota de 1.88 pentru jocul de pe Lusail Iconic Stadium. Mizam pe faptul ca Argentina o sa marcheze in ambele reprize.

Cota totala a biletului este de peste 57 si cu o miza de 10 lei ar fi un inceput bun pentru Cupa Mondiala.

Biletul zilei statistici Noiembrie:

Bilete propuse: 1
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 1080 lei
Castig 2022: 1131 lei