Biletul zilei la fotbal 02 MAI 2022, castig 950 lei

biletul zilei pariuri

Biletul zilei de luni 02 Mai e format din 5 meciuri toate din fotbal. Am pariat pe goluri, avem si solisti iar castigul asa cum ati vazut deja trece de 950 lei. Biletul la pariuri e plasat online la casa de pariuri Get’s Bet unde daca alegeti sa pariati aveti parte de 35 lei pariu gratis fara depunere prin noi.

Pe bilet am cuprins meciuri din Serie A, Italia, Liga 1 autohtona, Anglia ligile inferioare si un meci din Suedia. Cotele sunt cuprinse intre 2.25 si 3.00 si avem in cele 5 meciuri 2 tipuri de pariu folosite.

In Meciul din Italia dintre Atalanta si Salernitana mizam pe forma oaspetilor care au 3 victorii la rand. Credem ca daca nu castiga macar inscriu in acest meci si vedem cel putin 3 goluri. Partida din Liga 1 dintre Mioveni si Botosani credem ca se va termina X final.

Meciurile din Anglia, Mizam pe ambele mercheaza si peste 2,5 goluri in Fulham cu Luton. Punem banii si pe o victorie a celor de la Mansfield in deplasarea de la Salford. Pentru partida din Suedia mizam pe IFK Gotheborg ca o sa castige acasa cu Kalmar.

GET’S BET pariu gratis fara depunere 35 RON

La Get’s Bet daca alegi sa deschizi cont nou beneficiezi de un pariu gratis fara depunere de 35 lei. Totul este foarte simplu. Deschizi cont cu un cod primit prin SMS si cand te loghezi in cont te asteapta pariul. Toate detaliile le aveti in pagina promotiei. Va recomandam sa cititi si conditiile promotiei pentru a evita orice neplaceri.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 950 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 640 lei
Castig 2022: 0 lei