Biletul zilei la fotbal 26 aprilie 2022 ai si 35 LEI PARIU GRATIS!

bilet pariuri

Biletul zilei la pariuri de miercuri provine din fotbal. Sunt cinci meciuri, nu avem cote foarte mari si mizam pe diferite combinatii. Am mizat 10 lei pe acest bilet online la Get’s Bet. Am ales oferta lor pentru ca au cote si optiuni de pariuri bune. Pentru cei care deschid cont nou au si pariu gratis fara depunere. Primesti 35 lei sa pariezi fara sa depui in 3 pasi foarte simplu.

Avem a doua semifinala din Liga Campionilor astazi. Liverpool intalneste Villarreal si toata lumea vede un meci de 1 solist si multe goluri. Sincer asa vedem si noi asa ca am combinat cele doua variante si am pariat gazdele castiga si peste 2,5 goluri in meci. Avem un meci si din Liga Campionilor Asiei unde mizam pe gazdele de la Al Sadd sin Qatar in duelul cu Al-Faisaly din Arabia Saudita. Mizam si pe un egal in Bundesliga din Austria intr-un meci in care e implicata Austria Viena.

Avem un meci si din Polonia liga secunda unde mizam pe Arka si ultima partida e interval goluri 2-3 in meciul dintre Middlesborough si Cardiff.

Iti reamintim la Get’s Bet daca deschizi cont nou de jucator incasezi in aceasta perioada 35 lei PARIU GRATIS FARA DEPUNERE in 3 pasi simpli utilizand un cod bonus primit print-un sms. Ai mai jos detaliile ofertei si tot ce trebuie sa stii:

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 650 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 15
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 14
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 620 lei
Castig 2022: 0 lei