Biletul zilei la fotbal 26 aprilie 2022, cota 95

biletul zilei fotbal

Biletul zilei din 26 Aprilie 2022 contine 5 meciuri toate din fotbal. Doua sunt din Anglia, ligile inferioare, una din Romania Liga 2. O partida din Suedia si un meci provine din Champions League si e duelul dintre Manchester City si Real Madrid. Am pariat acest bilet cu 10 lei la casa de pariuri online Get’s Bet.

Pe Cluj Arena, echipa locala U intalneste pe Petrolul intr-un duel al locurilor 1 si 3. Ambele vor in noul sezon de Liga 1 si pentru asta trag tare. Petrolul pare deja scapata in castigatoare in timp ce U vrea sa evite un baraj cu Dinamo. Mizam pe un meci deschis in care ambele echipe o sa marcheze iar cota este foarte buna.

In meciul din Liga Campionilor vederem un inceput tare si ii vedem pe englezi favoriti in acest duel. Mizam pe faptul ca gazdele o sa castige si vom avea cel putin 2 goluri in prima repriza.

Kalmar joaca cu Norrkoping in Suedia si mizam pe un rezultat cu 2-3 goluri in meci. In Anglia am ales doua partide una din Championship si una din League one. In Fulham cu Nottingham mizam pe victoria londonezilor si peste 2,5 goluri in meci. Sunderland e in cautarea vremurilor de altadata si incearca sa revina in Championship dar e greu. Intalneste acasa pe Rotherharm si mizam ca ambele echipe o sa marcheze.

Pariaza Biletul zilei la Get’s bet ai 35 ron pariu gratis fara depunere

Cotele le-am luat din oferta Get’s Bet unde aveti parte de un pariu gratis fara depunere si fara eforturi de 35 RON daca deschideti cont prin noi. Totul e simplu accesati legatura de mai jos, completati telefonul primiti un sms si folosind codul din sms deschideti contul. Dupa prima logare observati ca in cont aveti deja 35 ron pentru pariuri.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1050 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 14
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 13
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 610 lei
Castig 2022: 0 lei