Biletul zilei la pariuri 10.02.2022 cota peste 200

bilet pariuri gratis

Pentru vineri am pregatit biletul zilei format din 5 partide interesante cu cote bune. Cea mai mica cota pe bilet este 2.20 iar cea mai mare e pentru un X si este de 3.90 la casa de pariuri unde am ales noi sa jucam. Statisticile o sa le tinem pe an ca sa avem o situatie mai relevanta. Acesta este al doilea bilet din 2023 dar mai urmeaza multe altele.

Mizam pe meciuri din Anglia, Franta, Italia, Belgia si Germania, sunt meciuri din primele doua ligi valorice a tarilor amintite. Jucam biletul pe bani reali, online la o casa de pariuri unde noi va recomandam sa pariati. Au un site prietenos si usor de utilizat.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 234

  • Schalke v Wolfsburg X final este rezultatul pe care mizam la meciul din Bundesliga. Desi e lanterna rosie, echipa gazda nu va ceda usor punctele acasa.
  • Club Brugge v Union Saint Gilloise 1 final, gazdele au cota buna si chiar daca echipa oaspete trece printr-o forma excelenta, o victorie mentine gazdele in grupa pentru campionat.
  • AC Milan v Torino 1 final si ambele marcheaza, e timpul ca AC Milan sa mai castige si Torino desi nu e un adversar rau deloc, e o echipa de batut. Nu au reusit nici o victorie in 90 de minute in ultimele 5 deplasari pe stadionul din Milano, contra lui AC Milan.
  • Nice v AC Ajaccio peste 2,5 goluri la final. Doua echipa cam scumpe la goluri, dar de data asta mizam pe cel putin 3 si e posibil sa avem si o surpriza.
  • Birmingham City v West Brom Albion X final, un derby in Championship unde o sa vedem multa ambitie si incrancenare.

Cota totala a biletului este de peste 234 si cu o miza de 10 lei poate sa fie un bilet verde cu un risc relativ mic.

Biletul zilei statistici 2023:

Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2023: 20 lei

Castig 2023: 0 lei;