Biletul zilei la pariuri 12.02.2022, cota peste 100

bilet pariuri

Multe evenimente si Duminica la pariuri. Am ales din toate 5 asa pe stpanceana si suntem sigur ca daca nu acum pana la urma anul asta o sa avem mai mult de un bilet castigator. Spunem asta pentru a trece de statistica anului trecut cand am avut doar un bilet castigator.

Biletul zilei la pariuri de Duminica provine din Italia, Franta, Spania, Polonia si Romania. Avem meciuri cu cote cuprinse intre 2.05 si 3.50 cea mai mare. Sunt 3 tipuri de pariuri si speram sa fie cu noroc.

Biletul zilei gratis la pariuri online

Bologna v Monza peste 2.5 goluri in meci. Doua echipe bune din acest sezon de Serie B si foarte bine organizate. Multi se asteapta la goluri putine noi mizam contrar.

Montpellier v Brest 1 solist la final. Mizam pe gazde desi au un meci greu acasa si nu trec prin cea mai buna perioada in campionat.

Gronik Zabrze v Radom 2 solist in Polonia prima liga. Un meci in care mizam pe surpriza, sau cel putin pe echipa care nu e favorita.

Valladolid v Osasuna X final in La Liga. Un meci in care probail nici o echipa nu va forta foarte mult, ne asteptam la organizare defensiva foarte buna de ambele parti.

Voluntari v FCSB marcheaza ambele in meciul din Liga 1. FCSB trece printr-o forma excelenta dar intotdeauna la Voluntari au avut meciuri grele.

Cota totala a biletului este de peste 104, miza folosita este de 10 lei biletul zilei e jucat real online. Va recomandam sa verificati oferta Sportingbet e una atragatoare pentru jucatori noi.

Biletul zilei statistici 2023:

Bilete propuse: 4
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 3
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2023: 40 lei

Castig 2023: 0 lei;