Biletul zilei la pariuri 12 aprilie 2022, cota peste 130

biletul zilei 12 aprilie

Biletul zilei la pariuri de marti cuprinde un meci din Suedia, prima liga, ambele meciuri din Liga Campionilor, avem si un meci din ligile inferioare engleze de fotbal si o partida din Romania, Liga 1. Toate aceste meciuri formeaza o cota de peste 130. Biletul e jucat online la Gets Bet unde va recomandam si dvs sa pariati, ca bun venit primiti pana la 600 lei extra.

Toate meciurile alese sunt din fotbal, mizam pe Orebro in intalnirea de acasa cu Jonkopings din Superettan. Mai avem un meci din Anglia, League one unde credem ca o sa fie x. Partida e intre Portsmouth si o echipa aflata pe val Rotherham. Mizam si pe cele doua meciuri din Liga, la Byern v Villareal credem ca o sa marcheze ambele si avem peste 2,5 goluri in meci. La Real am gasit un pariu inedit si o cota foarte buna, peste 1,5 cornere in fiecare repriza pentru gazde, cota de peste 3.00 si pariu realizabil. Pe meciul din Liga 2 Romania, mixam X final.

Pariaza online la Gets Bet si pe langa extra 600 lei de bun venit, ai pariu gratis de 25 lei la verificarea identitati. Ai si promotii zilnice sau saptamanle iar oferta de pariuri asa cum ziceam e una excelenta.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1330 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 4
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 3
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 510 lei
Castig 2022: 0 lei