Biletul zilei la pariuri 12 Martie, cota 133

bilet pariuri

Duminica oferta la pariuri e din nou una farte generoasa. Ieri n-am fost deloc departe de reusita dar pana la urma finalurile de meciuri au stricat calculele. Biletul zilei de astazi are o cota de peste 133 si mizam pe 5 meciuri toate dn fotbal. Mizam pe cote cote intre 2.20 si 3.30 si speram sa bifam primul bilet la pariuri castigator.

Meicurile provin din Belgia, Germania, Anglia, Cehia si Danemarca. Biletul zilei e plasat onine pe miza de 10 lei din oferta Sprotingbet. Alegem Sportingbet pentru ca e un site usor de manevrat si recomandat mai ales incepatorilor.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 133

 • Viborg v Nordsjaelland mizam in acest joc pe 2 solist. Ambele echipe sunt calificate in play-off. Se anunta un meci greu ne batea gandul la X, dar totusi riscam un 2.
 • Teplice v Brno mizam pe un rezultat de egalitate la final. Meci din cadrul campionatului din Cehia intre doua echipe de traditie care nu emit prea mari pretentii dar vor constanta. Din ultimele 3 meciuri directe intre cele doua notam ca toate au fost X final.
 • West Ham v Aston Villa mizam pe 1 solist. Pentru ciocanari a ajuns cutitul la os si au neaparata nevoie de victorie. Dupa ce in Europa aproape ca si-au asigurat accederea in urmatorul tur, trebuie sa aduca linistea si in campionat. Victoria cu Aston Villa e foarte importanta in acest sens.
 • Genk v Union Saint-Gilloise mizam pe 1 solist la final. Oaspetii au avut meci greu in Grmania cu Union Berlin si am vazut un 3-3 foarte solicitant. Mizam ca o sa vedem in campionat o scadere de turatie si o infrangere.
 • Wolfsburg v Union Berlin mizam pe X final. Probabil oaspetii vor incerca sa conserve un rezultat bun si orice punct conteaza pentru mentinerea in primele 4 si automat paiciparea in Champions League. Pentru echipa din Berlin ar fi o performanta uluitoare o participare in Liga Campionilor dupa ce sezonul trecut au debutat in Europa. Union e cel mai bun exemplu de ambitie si implicare totala a suporterilor.

La Sportingbet ai un pachet de bun venit de 500 lei daca deschizi cont nou. Pe langa acest pachet de bun venit trebuie sa stii ca beneficiezi de un site foarte usor de manevrat. Iti recomandam sa faci pasul spre pariurile online si cu siguranta o sa fie mai usor cu Sportingbet

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 21
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 20
  Bilete in desfasurare: 1
  Investitii 2023: 210 lei
 • Castig 2023: 0 lei;