Biletul zilei la pariuri, 15.02.2023, cota peste 102

bilet pariuri gratis

Dupa ce ieri am trecut la mustata pe langa biletul verde astazi speram sa tina norocul si cu noi. Millwall egala ieri in prelungiri dar s-a dat fault in atac, a fost si nu prea. Dar asta e continuam si pana la urma reusim.

Astazi biletul zilei cuprinde ambele meciuri din Champions League. Avem si alte meciuri din Scotia si Anglia. Cote cuprinse intre 2.15 si 3.40 cea mai mare pe un X final. Avem pe bilet doua X-uri final, doua victorii gazdele si un meci in care am jucat peste 2,5 goluri.

Biletul zilei la pariuri gratuit 15.02.2023

  • Arsenal v Manchester City X final, cred ca o sa avem un meci inchis cu City dominand, dar nu cred ca reusesc sa si castige.
  • Motherwell v St Mirren 1 final, asta pentru ca desi acasa joaca dezastru in ultima vreme gazdele au in ultimele 3 meciuri directe 2 victorii si un egal cu oaspetii de azi.
  • Preston v Luton peste 2,5 goluri la final. Ultimele 5 meciuri ale gazdelor tate au fost cu cel putin 3 goluri.
  • Club Brugge v Benfica jucam pe X la pauza. Doua echipe bine organizate defensiv si avand in vedere miza pana la pauza nu cred ca va risca prea mult vre-una din ele.
  • Borussia Dotmund v Chelse 1 solist la final. Mizam pe nemti pentru ca traverseaza o forma foarte buna.

Biletul propus are o cota de peste 102, e jucat la Sportingbet pe miza de 10 lei si biletul zilei e jucat real online. Va recomandam sa verificati oferta Sportingbet e una atragatoare pentru jucatori noi.Biletul zilei statistici 2023:

Bilete propuse: 6
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 5
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2023: 60 lei

Castig 2023: 0 lei;