Biletul zilei la pariuri 16.02.2022, cota 151

bilet pariuri gratis

E joi si avem meciuri din Europa League dar si din Conference League. Am ales 5 meciuri cu care am format biletul zilei. Pe biletul de pariuri se regasesc 3 tipuri de pariuri, am jucat pe rezultate finale, am pus pe goluri si am ales si o optiune de pariuri combinata. Cota cea mai mica de pe bilet este de 2.00 iar cea mai mare 3.40 pe un rezultat de 2 la final.

Suntem repreentati si de o echipa romaneasca asta seara, singura dealtfel care mai conteaza in ultimii ani. CFR Cluj joaca la Roma cu Lazio si sincerc credem ca pot scoate un rezultat bun, dar n-am mizat aici pe ei.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 151

 • FC Slazburg v AS Roma 1 solist. Mizam pe austrieci care in cupele europene s-au micat mai tot timpul bine pe teren propriu. Roma vine dupa un egal cu Lecce in deplasare in campionat.
 • AEK Larnaca v SC Dnipro-1 mizam pe X final. Echipa din Ucraina cu toate problemele pe capul ei totusi a reusit sa ajunga in aceasta faza. I-am mai jucat si in trecut si am observat o organizare defensiva buna, motiv pentru care mergem pe egalitate la final.
 • Ludogoretz v Anderlecht peste 2,5 goluri la final. Desi Anderlecht nu e o echipa de goluri, totusi bulgarii acasa nu prea au meci fara sa marcheze si ne asteptam la un meci deschis.
 • Bayern Leverkusen v AS Monaco X2 si peste 1,5 goluri in meci. Mizam pe faptul ca Monaco traverseaza o forma excelenta iar nemti au avut in campionat meciuri destul de grele si din ultimele 3 jocuri au scos doar 3 puncte. O victorie si doua infrangeri.
 • Sevilla v PSV Eindhoven 2 solist pentru ca spaniolii nu trec deloc printr-o forma buna, iar olanezii au o echipa mai mult decat interesanta.

Cota de 151 ne aduce la miza de 10 lei un eventual castig de peste 1500 lei la Sportingbet. Va recomandam sa verificati oferta Sportingbet e una atragatoare pentru jucatori noi.

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 7
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 5
  Bilete in desfasurare: 2
  Investitii 2023: 70 lei
 • Castig 2023: 0 lei;