Biletul zilei la pariuri 16 martie 2023, cota 120

ponturi pariuri

E joi si pe biletul zilei la pariuri avem evenimente din Europa League si Conference League. mizam pe combinatii de pariuri si am ales 5 meciuri toate din fotbal. Cotele sunt cuprinse intre 2.10 cea mai mica si 3.25 cea mai mare cota.

Mizam pe combinatii de pariuri asa cum ziceam, avem si rezultat final si goluri, avem si marcheaza ambele si goluri si avem un singur X pe biletul zilei la pariuri de joi 16 martie 2023.

Biletul zilei la pariuri gratis cota 120

Freiburg v Juventus mizam pe cel putin 3 goluri in meci si marcheaza ambele. Ne asteptam la un altfel de joc fata de meciul tur.

Djugardens v Lech Poznan un meci tare in care credm ca o sa triumfe gazdele si o sa avem cel putin 2 goluri.

Slovan Bratislava v FC Basel marcheaza ambele si peste 2,5 goluri in meci. In tur ambele echipe s-au tatonat acum o sa vedem un meci mai direct.

Feyenoord v Sahtior Donets ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. Nu prea mai stim multe de cei de la Sahtior dar iata ca rezista si se tin bine in primavara europeana.

Union Saint-Gilloise v Union Berlin derby-ul Union din Europa. Mizam la fel ca si in tur pe un X final si prelungiri in acest joc.

Sportingbet ofera un pachet de bun venit excelent pentru jucatorii noi. Poti incasa pana la 500 lei in plus daca deschizi cont si pariezi online cu Sportingbet. Descopera oferta si situl excelent pe care ti-l pun la dispozitie.

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 25
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 24
  Bilete in desfasurare: 1
  Investitii 2023: 250 lei
 • Castig 2023: 0 lei;