Biletul zilei la pariuri 17 mai 2022, cota 144

BILETUL ZILEI

Biletul zilei de marti 17 mai e format din 5 meciuri de fotbal. Am mizat online la casa de pariuri recomandata 10 lei pe acest bilet si castigul probabil e unul foarte bun. Am ales optiuni de pariuri simple si avand in vedere miza meciurilor mergem pe echilibru.

Liverpool inca mai spera la titlu mai ales ca in ultima etapa daca Gerrard face minuni totul e posibil. In restanta cu Southampton mizam pe cel putin 2 goluri pana la pauza si cu Liverpool in avantaj. Avem meci si in play-offul pentru promovarea in Premier League. Nottingham joaca acasa cu Sheffield United si mizam pe X solist avand in vedere si importanta acestui meci care va fi in dubla mansa.

Paris FC si Sochaux se lupta pentru un loc in prima liga din Franta. Doua echipe obisnuite cu meciuri echilibrate si avand in vedere aceste aspecte mizam tot pe un X final si in acest meci. Si in Olanda avem lupta in play-off mizam pe Den Haag in meciul cu FC Eindhoven.

In Serie B avem meci intre Benevento si Pisa mizam pe optiune multipla ambele marcheaza si peste 2,5 goluri in meci.

Cota totala pe bilet este una foarte buna. Am primit si bonus pentru combo si daca alegi sa pariezi online la casa de pariuri recomandata ai parte si de o oferta excelenta de bun venit la deschiderea unui cont nou.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 4317 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 9
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 8
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 710 lei
Castig 2022: 0 lei