Biletul zilei la pariuri, 19.02.2023, cota 308

bilet pariuri gratis

Oferta de pariuri e din nou foarte variata. Am facut 5 bilete de 2 lei pe care ati vazut cele castigatoare le postam pe forum si am ales si un bilet de 10 lei care apare pe site. Pe acest bilet avem 5 meciuri optiunea de pariu 1X2 si avem doua rezultate de X doua citorii oaspetii si o victorie gazdele. Meciurile provin din Italia, Cehia, Spania, Grecia si Portugalia. Sunt meciuri in special de prima liga si am mizat dupa statistici si simturi. Pana acum suma investita in acest an este de 100 lei si avem inca in desfasurare 2 bilete.

Suntem siguri ca o sa vina in curand si biletul zilei castigator. Dar pana atunci perseveram si mergem inainte.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 308

 • Salernitana v Lazio X la final. Desi echipa din capitala trece printr-o forma excelenta, gazdele acasa dau semne de revenire si avand in vedere ca Lazio a avut de alegrat in 10 cu CFR ne asteptam la un meci foarte strans.
 • Ceske Budejovice v Bohemians Praga mizam pe rezultat de egalitate la final. Oapetii par sa aibe un plus in acest meci dar in meciurile directe gazdele au castigat ultimele 3 meciuri pe teren propriu.
 • Rayo Vallecano v Sevilla mizam pe 2 final. Sevilla pare sa isi revina si dupa meciul foarte bun cu PSV in Europa, ne asteptam sa lege doua victorii la rand si in campionat.
 • PAOK Salonic v AEK Atena mizam pe 1 solist. AEK e favorita in acest joc, dar avand in vedere euforia unui astfel de meci si faptul ca echipa din Salonic e in crestere de forma mizam pe victoria gazdelor.
 • Casa Pia v Victoria Guimaraes mizam pe victoria oaspetilor.

Biletul a fost jucat online pe miza de 10 lei la Sportingbet unde va recomandam sa pariati online. Situl e usor de manevrat cotele sunt bune si noi jucam biletul zilei la ei. Va recomandam sa pariati online la ei si astfel sustineti si munca noastra.

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 10
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 8
  Bilete in desfasurare: 2
  Investitii 2023: 100 lei
 • Castig 2023: 0 lei;