Biletul zilei la pariuri, 20.01.2023, cota peste 200

biletul zilei gratis

Revenim cu primul bilet la pariuri pentru anul 2023. in anul 2022 nu ne-am descurcat rau, desi am iesit cu un minus total de 30 lei, avand in vedere numarul de bilete postate e bine. Continuam pe acceasi structura si in acest an doar ca o sa avem in plus o statistica anuala, numar de bilete plasate, numar de bilete castigate si pierdute.

Pentru data de vineri mizam pe 5 meciuri si incepem asa cum ne stiti deja cu cote mari. Cota biletului trece de 200 si la o miza de 10 lei castigul e unul foarte bun.

Mizam pe 3 rezultate de X final si doua victorii ale gazdelor. Cea mai mica cota pe bilet este 2.25 cea mai mare este 3.30 si avem meciuri din Romania, Spania, Italia, Franta si Anglia.

Biletul zilei la pariuri gratis

Jucam pe bilet dupa cum urmeaza:

  • RCD Mallorca v Celta Vigo victorie gazdele cota 2.80, un meci greu dar nu imposibil.
  • Olympique Marseille v Stade Rennes X final, o partida echilibrata intre doua echipe bune. Ultimul meci intre cele doua s-a terminat 1-1, acum se joaca in cupa.
  • Burnley v West Bromwich Albion X final, meci in Championship, Anglia. Ambele echipe se bat la promovare si avem 5 victorii consecutive Burnley, 4 West Brom. Ultimele 3 partide s-au terminat la egalitate.
  • U Cluj v Voluntari, mizam pe victoria gazdelor, care credem ca sunt mai montate dupa pauza de iarna.
  • Palermo v Bari, X final, meci tare in Serie B. Bari are cele mai multe egaluri din campionat, 9, Palermo are cu 2 mai putin.

Cota totala a biletului este de peste 200 si cu o miza de 10 lei poate sa fie un bilet verde pentru Cupa Mondiala.

Biletul zilei statistici Ianuarie:

Bilete propuse: 1
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 0
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2023: 10 lei

Castig 2023: 0 lei