Biletul zilei la pariuri 21.02.2023, cota 319

Bilet pariuri

E marti si avem meciuri in Liga Campionilor la fotbal. Atazi se intalnesc Eintracht cu Napoli si Liverpool cu Real Madrid. Unul din meciuri l-am pus pe biletul zilei iar celelalte meciuri provin din Anglia.

Mizam pe meciuri din ligile inferioare din Anglia pentru ca acolo se incinge lupta atat la promovare cat si la retrogradare. Am ales partide care au implicatii si speram sa fie cu noroc. Cotele sunt cuprinse intre 2.55 si 3.50 cota cea mai mare. Patru din cele 5 cote de pe 3.00 si chiar daca e greu de prins asa ceva, noi avem incredere.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 319

Walsall v Crewe Alexandra jucam X final. Se intalnesc echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate din League Two.

Rotherham v Sunderland x final. Gazdele sunt deasupra liniei de retrogradare si au cele mai multe egaluri din Championship. Sunderland spera la play-off si e in carti cel putin pentru moment.

Morecambe v Port Vale 1 la final si sperante pentru salvarea de la retrogradare. Gazdele au mare nevoie de cele 3 puncte si au si potential sa obtina aceasta victorie.

Dorking v Torquay 2 la final pentru ca se poate. Oapetii au o serie de rezultate bune si continuarea acestora i-ar scoate din zona de retrogradare din care se afla acum.

Liverpool v Real Madrid rezultat de egalitate la final. Un duel tare in care LIverpool pare favorita dar nici Realul chiar daca trece printr-o forma mai putin buna nu e de neglijat.

Zece lei am pus pe acest bilet online la Sportingbet. Pariaza online la Sportingbet si ai pana la 600 lei de bun venit si alte multe facilitati.

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 12
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 10
  Bilete in desfasurare: 2
  Investitii 2023: 120 lei
 • Castig 2023: 0 lei;