Biletul zilei pariuri, Duminica 08 Mai, castig 8332 lei

Pariuri online biletul zilei

Pentru Duminica 8 Mai avem un bilet cu cota foarte mare, iesita din tipare. Mizam pe 6 meciuri toate din fotbal si avem 6 solisti. Miza este de 10 lei cota biletului este de 786, avem si bonus combo si castigul este cel afisat.

Mizam pe doua victorii in deplasare a celor de la Everton cu Leicester si a lui Valerenga cu Sandefjord ambele joaca in campionatul tarii din care provin. Everton e amenintata cu retrogradarea si cu siguranta vor da torul in acest joc. Valerenga are asteptari mari in acest sezon si ne asteptam la meciuri bune din partea lor.

Biletul se compleaza cu 4 rezultate de X final si sunt dupa cum urmeaza. Craiova cu FCSB ne asteptam la un meci spctaculos dar cu rezultat indecis din care sa profite CFR. In La Liga Espanyol cu Osasuna, iar in Serie A Salernitana mica minune intalneste pe Cagliari. Ultimul X vine din Bundesliga acolo unde finalista Eintracht joaca acasa cu Gladbach.

Am luat cotele de la Get’s Bet si ai parte de 35 lei pariu gratis fara depunere la ei daca deschizi cont cu codul SMS primit in urma participarii la oferta de mai jos. Ai toate detaliile conditiile si termenii in paina promotiei accesand linkul de mai jos.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 8000 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 6
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 680 lei
Castig 2022: 0 lei