Cazino: 81 de rotiri gratuite fara depunere

rotiri gratuite

In aceasta perioada la un cazino online se desfasoara o promotie de care trebuie sa stie si vizitatorii nostrii. E vorba de o promotie in care primesti rotiri gratuite la inregistrare. Cazinoul e unul nou pe piata e legal si e pacat sa nu fie exploatat de catre pasionatii de acest gen. Promotia e disponibila doar online si doar prin intermediul linkului postat in acest articol. O sa vedeti ca odata accesat linkul se activeaza pagina cu toate detaliile despre cum sa iei 81 de rotiri gratis.

81 ROTIRI GRATUITE LA LUCKY LADY’S CHARM DELUXE

Înregistrarea la ContiCazino ca despre ei este vorba, vă aduce un cadou exclusiv:

81 ROTIRI GRATUITE LA LUCKY LADY’S CHARM DELUXE disponibile imediat! Nu trebuie sa faci nimic decat sa inregitrezi contul de jucator. La Conti ai parte de Cazino, jocuri dar si soft de pariuri si pariuri live.

Iar experiența unică de cazinou va fi întregită la prima depunere. Poti incasa la prima depunere un extra venit de 100% până la 3000 LEI și până la 1000 de runde gratuite.

81 ROTIRI GRATUITE LA LUCKY LADY’S CHARM DELUXE le incasezi acum aici:

Introduceți codul bonus și beneficiați imediat de rotiri.

CODUL BONUS ESTE: 81CONTI

Conti Cazino reguli pentru cele 81 de rotiri gratis

Asa cum v-am obisnuit recomandam sa cititi complet termeni si conditii la orice promotie pentru a evita neplaceri ulterioare. Si aceasta promotie are termeni in pagina unde gasiti detaliile complete si unde deschideti contul. Noi o sa trecem mai jos cele mai importante.

Oferta este disponibilă doar pentru jucătorii care au înregistrat un nou cont utilizând link-ul prezentat în streaming. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură dată.

Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să acceseze contul de joc.

Rotirile Gratuite sunt disponibile la jocul Lucky Lady’s Charm Deluxe. Valoarea unei rotiri este de 0,4 RON.

Rotirile gratuite sunt disponibile în contul jucătorului timp de 7 zile din momentul in care a revendicat oferta.

Câștigurile dobândite în urma rotirilor gratuite vor fi bani bonus și trebuie îndeplinită cerința de rulaj, de 50X. În cazul în care se solicită o retragere înainte de a îndeplini cerința de rulaj, câștigurile generate din utilizarea bonusului cat si bonusul vor fi anulate.

În cazul în care balanța contului dvs va ajunge la zero bonusul este considerat pierdut iar condițiile de rulaj vor fi anulate.

Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 de zile. Orice sumă bonus și câștiguri generate din bonus disponibile la momentul expirării bonusului vor fi retrase din cont.