Conti Cazino ai pana la 3000 lei sa incepi sa joci online

Conti Cazino

Asa cum prezentam in articolele precedente Conti Cazino e un brand cu totul nou e lansat in 2022 si progreseaza rapid. Au soft bun cu potential, sloturi multiple si multe facilitati pentru clientii noi dar si pentru cei vechi. Ai parte 100% pana la 3000 RON + pana la 1000 Rotiri Gratuite daca alegi sa dechizi cont nou la Conti Cazino si sa incepi sa joci online.

Oferta de mai sus e disponibila doar la prima depunere! Sunt mai multe variante si trebuie sa alegeți bonusul care vi se potrivește. Odata ce efectuați prima depunere va puteti bucura de sloturile preferate.

La prima depunere puteti beneficia de 100% din depunerea efectuata pana la 3.000 RON. Activați oferta de Bun Venit si descoperiți placerea de a juca pe Conti Cazino!

Conti Cazino reguli si rulaj pentru oferta de bun venit

Inainte de a incepe e bine totusi sa cititi Termenii si conditiile ofertei, noi o sa redam mai jos cele mai importante puncte.

Oferta este valabila pentru toți utilizatorii care nu au facut incă prima depunere. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură dată.

Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să depună un minim de 50 RON și să folosească codul bonus corespunzător în momentul depunerii:

CONTI1 la o depunere de minim 50 RON pentru a beneficia de un bonus de 100% + 100 Rotiri Gratuite.

CONTI2 la o depunere de minim 300 RON pentru a beneficia de un bonus de 100% + 300 Rotiri Gratuite.

CONTI3 la o depunere de minim 900 RON pentru a beneficia de un bonus de 100% + 1.000 Rotiri Gratuite.

Suma bonus maximă pe care utilizatorii o pot revendica la Prima Depunere este de 3.000 RON.

Exemplu: La o depunere de 900 RON, utilizatorul primește 900 RON bonus și balanța totală va fi de 1.800 RON.

Pentru a putea retrage orice sumă de bani, trebuie îndeplinită cerința de rulaj de 35 ori bonusul plus depunerea, pentru bonusul de 100%.

În cazul în care se solicită o retragere înainte de a îndeplini cerința de rulaj, bonusul și câștigurile vor fi anulate.

Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 de zile.

Rotirile Gratuite sunt disponibile la slotul Book of Ra Classic. Condiție de rulaj de 40 ori caștigul generat din rotiri. Valoarea unei rotiri este de 0,18 RON.

Suma maximă ce poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5.000 RON. Nu stim daca aceasta suma include si depunerea sau nu.

Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON.