Copa del Rey Barcelona v Real ai 3 pariuri gratuite

barcelona pariuri gratuite

Miercuri, 05.04.2023, avem meci tare in Spania, Barcelona intalneste pe Real in duelul mansei secunde din Cupa Regelui. In tur a fost 1-0 pentru Barcelona si acum se anunta un meci la fel de disputat pentru ca miza e finala unui trofeu important.

Casele de pariuri au pregatit oferte speciale si pentru acest joc si analizand aceste oferte ne-am oprit la una foarte avantajoasa pe care v-o prezentam mai jos si dvs.

Plaseaza un pariu simplu pre-meci de minim 40 RON, la o cota de minim 2.00, pe duelul dintre FC Barcelona si Real Madrid. Vei obtine trei pariuri gratuite. Totul fnctioneaza destuld e simplu si merita incercat. Promotia e la casa de pariuri Sportingbet. Pnetru a beneficia de aceste 3 pariuri gratuite si pentru a intra in promotie ai nevoie de cont Sportingbet.

Daca nu ai cont la ei, poti deschide unul de aici si beneficiezi si de pachetul de bun venit de pana la 500 lei. Mai jos poti citi analiza casei de pariuri Sportingbet. Cu Bet now poti sa vezi direct oferta de bun venit si sa deschizi cont.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...

Barcelona v Real Madrid cum incasezi cele 3 pariuri gratis:

  1. Dupa ce ai deschis cont Sportingbet, si ai intrat in cont, cauti promotia si acolo Optează la promoție.
  2. Plaseaza un pariu simplu pre-meci pe meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid, cu o miza de minim 40 RON si la o cota de minim 2.00.
  3. Obtii un FreeBet de 8 RON LIVE valabil doar pe acest meci.
  4. Obtii un alt FreeBet de 8 RON valabil pe meciurile din sferturile Ligii Campionilor de saptamana viitoare.
  5. Obtii un token de Cote Marite de 30% valabil la orice pariu pe fotbal.

Simplu si cat se poate de eficient. Mult succes in alegerea pariurilor.