EURO 2024, zilnic 40 RON in pariuri gratuite

EURO 2024 PARIURI

Astazi au inceput meciurile de calificare pentru EURO 2024. Avem meciuri tari din prima avem si partide extrem de dezechilibrate si e normal sa avem si oferte la pariuri. Remarcam una din ele foarte buna la Sportingbet prin care la fiecare suma de 80 lei pariati pe calificari, primesti zilnic un freebet de 8 lei.

Promotia pentru EURO 2024 de la Sportingbet e destul de simpla. Plaseaza pariuri simple la fotbal, la cote de minim 2.00, si pentru fiecare 80 RON pariați in cadrul unei zile, primesti un FreeBet de 8 RON

Câștigă pana la 40 RON in FreeBet-uri

În fiecare zi între 23 și 28 martie. In primul rand ca sa poti beneficia de promotie trebuie sa ai un cont la Sportingbet. Daca nu detii cont trebuie sa stii ca beneficiezi de un pachet excelent de bun venit. Acest pachet iti aduce pana la 500 lei in plus depunerii tale. Descopera ferta si deschide cont Sportingbet mai jos si iti suntem recunoscatori.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...

Dupa ce ai deschis cont, intrii la promotii, cauti promotia Preliminarii EURO 2024 oferta zilnica, intrii si optezi pentru a participa. Pariezi si obtii freebeturi. Trebuie să optezi o singură dată, nu în fiecare zi de promotie.

Plasează pariuri simple la fotbal, la cote de minim 2.00, și pentru fiecare 80 RON pariați într-o zi primești un FreeBet de 8 RON, până la 5 FreeBet-uri pe zi.

Merita sa profiti de aceasta promotie pentru ca oricum pariezi zilnic pe EURO2024. Mult succes la pariurile plasate.