Gets Bet 25 lei pariu gratis, simplu de tot

Get's Bet pariu gratis

Casa de pariuri online iti ofera posibilitatea de a incasa 25 lei pariu gratis fara nici un efort. Daca esti deja jucatorul lor, probabil sti deja de acest pariu gratis si poate l-ai si luat. Acest pariu gratis se acorda jucatorilor care au efectuat o depunere si e cadou in urma verificarii documentelor, celebra KYC. Confirmi detaliile tale cu care ai deschis contul Get’s bet si incasezi 25 LEI Pariu Gratuit.

Primești un bonus în valoare de 25 de lei imediat după confirmarea detaliilor. Poti sa pariezi acest bonus pe evenimentele tale preferate pe cote mai mari de 1.5 per eveniment. Dupa cum ai observat se simplu si de folosit acest pariu gratis nu ai cine stie ce conditii. Practic il poti adauga oricand in balanta ta de pariuri.

Pentru clientii noi functioneaza la fel. Imediat după ce te-ai înregistrat și ai efectuat prima depunere minimă, încarcă o copie a actului de identitate în ”Contul meu”, secțiunea „Upload Documente” si iei pariul gratis. Daca nu ai cont la Get’s bet iti recomandam agentia pentru ca e una in crestere care ofera sericii bune si oferta de pariuri e un plus.

Get’s Bet conditii pariu gratis 25 lei

Cum v-am obinuit e bine sa stim inainte de a beneficia de orice oferta si ce conditii ascunse are. Va recomandam sa cititi intotdeauna termenii si conditiile caselor de pariuri pentru ofertele de care beneficiati. In acest caz nu sunt prea multe si sunt la vedere toate o sa mentionam cateva importante. Pentru a beneficia de Pariu Gratuit în valoare de 25 lei, clienții trebuie să urmeze pașii de mai jos:

  • Pasul 1: Să deschidă un cont pe platformă și să se conecteze în cont, apoi să efectueze o depunere de minimum 50 lei.
  • Pasul 2: Să bifeze opțiunea pentru primirea materialelor promoționale din partea Get’s Bet.
  • Pasul 3: Să încarce o copie a actului de identitate în ”Contul meu”, secțiunea „Upload Documente”.
  • Pasul 4: După ce contul este verificat, să trimită un email un email la adresa suport@getsbet.ro cu titlul “Bonus KYC” și numele de utilizator.

Pariul Gratuit va fi acordat în contul clientului în decurs de 48 de ore din momentul solicitării. Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.

Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport din oferta de pariere Pre-meci sau Live. Pariul Gratuit trebuie folosit integral. Pentru a folosi Pariul Gratuit ai la dispoziție 72 de ore (3 zile) din momentul primirii acestuia. În cazul anulării unui pariu în care s-a folosit Pariul Gratuit, acesta nu va fi rambursat. Poate fi acordat un singur bonus per utilizator pentru verificarea identității.