Get’s Bet 35 lei pariu gratis FARA DEPUNERE

get's bet pariu gratis fara depunere

Agentia recomandata de noi continua seria susprizelor pentru jucatorii care stau in cumpana daca sa deschida cont sau nu. Acum daca ai ratat promotia cu 60 lei fara depunere, mai ai o sansa e valabila promotia 35 Lei Pariu Gratuit fără depunere.

Casa de pariuri online Get’s bet iti ofera pe langa aceasta oportunitatde de pariu gratis fara depunere si un extra venit in contul tau de parior de pana la 600 lei la primele depuneri. Get’s Bet este casa de pariuri care progreseaza saptamanal. Introduc noi facilitati si noi metode de plata si pariu, iar in scurt timp o sa fie una din agentiile de pariuri de clasa.

Totul e foarte simplu si poti beneficia de o oferta la pariuri excelenta, de seriozitate si de cote bune. La un cont tocmai creat, Pariul Gratuit l-ai luat. Simplu, nu-i așa?
Asigură-te că ai urmat pașii de mai jos:
1. Începi înregistrarea prin linkul pus la dispozitie mai sus.
2. Introduci numărul de telefon pentru a primi Codul Bonus.
3. Înainte de a apăsa butonul “Creează cont” introduci Codul Bonus unic primit prin SMS.
Un Pariu Gratuit de 35 Lei te așteaptă deja în cont, câștigă pe echipele favorite!

Get’s Bet pariu fara depunere de 35 RON – Termeni și condiții

Asa cum stiti deja noi recomandam sa cititi termenii si conditiile fiecarei promotii. O sa trecem in revista cele mai importante pentru aceasta oferta dar ramane sa le cititi si dvs in intregime pe pagina promotiei.

Oferta este valabilă pentru utilizatorii nou înregistrați, dacă aceștia se înregistrează în perioada Campaniei prin intermediul link-ului pus la dispoziție.
Utilizatorii nou înregistrați sunt eligibili pentru Campanie și pot beneficia de Pariul Gratuit de 35 lei, doar dacă în pasul 3 la înregistrarea pe platforma Get’s Bet au utilizat Codul Bonus primit prin SMS și sunt de acord cu primirea materialelor promoționale.
Pariul Gratuit trebuie folosit INTEGRAL și poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1.50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, unde fiecare selecție va avea cota minimă de 1.50, pe evenimentele din fotbal pre-meci. De asemenea, cota maximă acceptată pentru pariurile simple sau combo este de 50. Dacă pariul plasat folosind Pariul Gratuit este câștigător, clientul va primi câștigul net (câștig total – valoarea pariului gratuit). Valabilitatea bonusului este de 3 zile (trei zile) din momentul acordării.
Data începerii promoției: 23.04.2022, 00:00
Data încheierii promoției: 06.05.2022, 23:59