Get’s Bet la 0-0 ai banii inapoi

miza returnata pariuri

Multe meciuri cu implicare foarte mare sunt echilibrate. Vedem din ce in ce mai mult meciuri tactice, vedem cum echipe mai mici reusesc meciuri tactice foarte bune si scot rezultate foarte bune. Casele de pariuri ofera si in acest sens promotii pentru a acoperi asa zisele rezultate moarte in care ezi cum meciul merge spre un 0-0. Daca meciul se termina cum a inceput atunci ai o sansa. La 0-0 primesti banii inapoi prin promotia 0-0 Supercombo Money Back.

Joacă Supercombo-ul tau pe fotbal cu asigurare la 0-0! Dacă pariezi la Supercombo și meciul pe care ai pariat se termină 0-0,primesti inapoi miza pariata. Miza se acordă sub formă de Pariu Gratuit: minimum 10 LEI, maximum 200 LEI.

Get’s bet 0-0 miza returnata termeni și condiții

Asa cum v-am obisnuit va recomandam sa cititi termenii si conditiile oricarei promotii pentru a evita problemele. Va redam mai jos cele mai importante clauze ale acestei promotii.

Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii existenți verificați KYC, pentru toate pariurile de tip Supercombo plasate pe evenimente de Fotbal, premeci, la o cotă minimă pe bilet de 1.50.
În cazul in care meciul se termină 0-0, miza va fi returnată sub forma unui Pariu Gratuit (Freebet), în cazul în care pariul este validat necâștigător.
În cazul plasării mai multor pariuri Supercombo identice, doar primul pariu plasat va fi eligibil pentru bonus. Contul va fi creditat în cel mult 24 de ore după validarea pariului eligibil pentru această promoție.
Pariul Gratuit primit in urma promotiei trebuie folosit în cel mult 3 zile de la data acordării, la o cotă minimă de 1.50 pentru pariurile simple, respectiv 2.25 pentru pariurile combo (1.50 per eveniment). Pariul Gratuit poate fi folosit pe orice tip de eveniment: atât live cât și premeci.

Data începerii promoției: 01.03.2019, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59