Hat-trick mania iti aduce pariuri gratuite

Sportingbet pariuri gratis

La Sportingbet ai ocazia sa te alegi cu pariuri gratuite daca pronostichezi corect marcatori. Meciurile luate pentru acest weekend in calcul sunt Manchester City v Liverpool, Bayern v Dortmund si Napoli v AC Milan. Participarea e gratuita trebuie sa ai doar cont deschis la Sportingbet. Lucrurile functioneaza simplu. Pentru un marcator ai 4 lei pariu gratis, pentru 2 marcatori ai 12 lei pariu gratis iar daca nimeresti 3 marcatori ai 80 lei pariu gratis.

HAT-TRICK MANIA Sportingbet iti aduce free-beturi

In aceasta runda avem 3 super meciuri. Manchester City intalneste pe Liverpool in Anglia, Bayern cu un nou antrenor joaca direct cu Dortmund iar Napoli cu Osimhen in forma maxima intalneste pe AC Milan.

  • Pronostichează corect primul marcator intr-un meci pentru un FreeBet de 4 RON.
  • Pronostichează corect primul marcator în două meciuri pentru un FreeBet de 12 RON.
  • Completează hat-trick-ul și ia-ți partea din fondul de premiere de 4000 RON sub formă de FreeBet, premiul maxim fiind de 80 RON.

Totul este foarte simplu. Intri prin legatura de mai jos pe situl Sportingbet, daca nu ai cont deschizi unul gratuit, beneficiezi si de pachetul de bun venit. Apoi cauti la Promotii, Hat-trick mania, accesezi, alegi marcatori si dai Trimite. Astepti meciurile si vei daca alegerile tale ies. In fucntie de cate alegeri ies primesti pariurile gratuite.

Intra in joc fara costuri cu Hat-trick Mania de la Sportingbet

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...

Daca nu ai cont la Sportingbet si deschizi unul acum trebuie sa stii ca beneficiezi de pachetul de bun venit. Acest pachet este de 500 lei la parima depunere. Noi recomandam Sportingbet in special incepatorilor, e un site foarte usor de manevrat.