Man City, Sheffield United si Cardiff castiga ai cota marita 8.00

cote marite

O casa de pariuri online propune saptamanal, cote marite pentru anumite selectii daca sunt jucate combo. Ceea ce ne-a atras atentia astazi e o tripla din Anglia acolo unde avem o selectie din Premier League si 2 din Championship. Toate meciurile sunt cu miza bun si implicare maxima.

  • City are meci acasa cu revelatia Newscastle si o sa traga tare pentru a isi pastra distanta fata United. O eventuala intrangere sau pas gresit ii cam scoate din sfera de inflenta a primului loc. Astfel City pierde contactul cu Arsenal care in acest moment are 5 puncte peste City.
  • Blackburn si Sheffield United se intalnesc in meci direct. Gazdele trec printr-o forma mai buna dar Sfeffield United nu isi mai permite pasi gresiti asa ca o eventuala victorie le cam asigura locul 2 si promovarea directa. Blackburn inca nu e sigura de locul de play-off.
  • Cardiff joaca acasa cu Bristol City, gazdele sunt la 4 puncte de retrogradare si nu isi permit pasi gresiti in timp ce oaspetii aflati la mijloc de clasament nu prea mai au miza in acest final de campionat.

Joaca pe cota marita de 8.00 pe aceste 3 meciuri la Sportingbet. Dupa parerea noastra in acest combo merita investiti 10 sau 20 de lei.

Cota marita o gasesti direct pe situl sportingbet la sectiunea Combi+(cote mai mari)

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...