Pariu sansa de la Gets Bet, un meci pierdut miza returnata

Gets Bet pariu sansa

Vad pe grupuri si in postari personale sau pe forum de multe ori pariori care pierd bilete excelente la un singur meci. De cele mai multe ori acest un singur meci inseamna 0 la venituri. Casele de pariuri s-au gandit la acest lucru si au scos tot felul de oferte si promotii pentru a imbunii unpic jucatorul ghinionist.

O oferta interesanta in acest sens este si la Gets Bet o casa de pariuri online care incepe sa ne placa tot mai mult. Oferta o gasiti la ei in pagina Promotii si se numeste Pariu Șansă 5: 100% din miză. Ceea ce trebuie sa stii este ca poți beneficia zilnic de un pariu șansă 5!

Deschide cont si pariaza online la Gets Bet ai pana la 600 lei de bun venit

Dupa ce ai deschis cont loghează-te în contul tău, plasează pariuri combo cu un număr minim de 5 selecții, cu miza totală de minimum 20 lei.

În cazul în care pierzi exact 1 selecție din pariu tău, te califici pentru pariul gratuit reprezentând 100% din miza ta până la 200 lei.

Gets Bet informatii importante pentru Pariu sansa 5

Inainte de a paria si beneficia de aceasta promotie trebuie sa ii citesti si termenii si conditiile, noi o sa iti spunem cele mai importante reguli:

În fiecare zi în care te loghezi în contul de joc, Get’s Bet îți oferă un pariu Șansă 5. Poți beneficia de un singur bonus pe zi.
Pentru a beneficia de Pariul Gratuit trebuie să plasezi pariuri combo cu un număr minim de 5 selecții. Cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție. Plasezi pariuri eligibile cu miza totală de cel puțin 20.00 de lei. Pierzi exact 1 selecții din pariul tău pentru a te califica la pariul gratuit.
Combo-ul trebuie să conțină evenimente pre-meci din orice sport. Pariurile Live nu sunt eligibile pentru această promoție.
Pariul Gratuit va fi egal cu 100% din miza totală, până la 200 de lei.
Pariul Gratuit este valabil timp de 48 de ore (2 zile) de la primirea acestuia.
Pariul Gratuit poate fi utilizat doar pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.
Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport