Pariuri gratuite cu primul marcator la Sportingbet

Sportingbet pariuri gratis

Asa cum ati observat deja Sportingbet are in fiecare weekend pariuri gratuite prin promotii foarte tentante. Acum cu Hat-trick mania ai posibilitatea din nou sa te alegi cu pariuri gratuite. Aceasta promotie e fara nici o investitie din partea ta. Participi alegi primul marcator la 3 meciuri si daca iese careva ai un freebet asigurat. Daca ies doi sau toti 3 valoarea freebetului creste.

In aceasta runda avem 3 meciuri de marcatori. Borussia Dortmund v Union Berlin, noi am mizat pe Sébastien Haller. Lazio v Juventus aici am pus pe Dusan Vlahovic avand in vedere ca sarbul e in crestere de forma. Liverpool v Arsenal am pus Darwin Núñez si speram ca macar unul sa iasa. Totul e gratuit trebuie sa ai doar cont la Sportingbet.

  • Pronostichează corect primul marcator intr-un meci pentru un FreeBet de 4 RON.
  • Pronostichează corect primul marcator în două meciuri pentru un FreeBet de 12 RON.
  • Completează hat-trick-ul și ia-ți partea din fondul de premiere de 4000 RON sub formă de FreeBet, premiul maxim fiind de 80 RON.

Totul este foarte simplu. Intri prin legatura de mai jos pe situl Sportingbet, daca nu ai cont deschizi unul gratuit, beneficiezi si de pachetul de bun venit. Apoi cauti la Promotii, Hat-trick mania, accesezi, alegi marcatori si dai Trimite. Astepti meciurile si vei daca alegerile tale ies. In functie de cate alegeri ies primesti pariurile gratuite.

Intra in joc fara costuri cu Hat-trick Mania de la Sportingbet

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...

Daca nu ai cont la Sportingbet si deschizi unul acum trebuie sa stii ca beneficiezi de pachetul de bun venit. Acest pachet este de 500 lei la parima depunere. Noi recomandam Sportingbet in special incepatorilor, e un site foarte usor de manevrat.