Bonus

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Free spins

Exista un magazin de pariuri/rotiri gratuite

Overview
  • Cote de top: Cotele oferite sunt foarte bune si asta dupa comparatii cu case de pariuri bune;
  • Pariuri Live : Grafica, cote si statistici excelente in sistemuld e pariuri live;
  • Asistenta Live chat: Astetnta prin live chat foarte promta;

FrankSport

Frank Sport e sectiunea de pariuri sportive a celebrului brand Frank Casino. Sectiunea de pariuri e dezvoltata relativ de putin timp iar din 2021 e si pe piata din Romania. Serviciile oferite sunt bune  si situl se misca bine, nu au fost sesizate intarzieri sau probleme de navigare. Au in oferta pariuri live intr-un sistem foarte bine pus la punct. La sectiunea contact au toate formele de a lua legatura cu ei si poti depune prin metodele populare.

FrankSport atrage clientii printr-o oferta excelenta si cu siguranta oricine vrea sa deschida cont o sa fie multumit. Cotele la pariuri sunt in media de piata. Am gasit si unele cote foarte bune fata de alte case de pariuri. Remarcam cateva elemente grafice si statistici care ajutoa foarte mult pariori. Frank este un brand cunoscut in Europa, face parte din compania Avento MT Limited. Gradul de credibilitate e ridicat si puteti testa asta pe siturile straine de specialitate. Lucreaza cu cei mai buni operatori de date si cu siguranta conturile dvs sunt in siguranta maxima.

Oferta de pariuri Frank Sport

Oferta de pariuri Frank Sport este una bogata si variata.  Am observat foarte multe tipuri de pariuri si chiar daca impartirea e diferita fata de alte case de pariuri ai tot ce trebuie in oferta. Poti sa pariezi pe cornere, cartonase, pariuri multiple, si tot ce e necesar. Ca si sporturi pe langa cele populare enumeram Arte Martiale, Hurling sau Indycar, e disponibila si optiunea de pariuri pe Politica. Cea am gasit si ne-a atras atentia e si pariurile pe E-sports un domeniu aflat intr-o continua ascensiune. In concluzie la oferta de pariuri Frank Sport e ce trebuie.

Pariuri Live si Streaming la Frank Sport

Asa cum ziceam si in introducere, Frank Sport sta foarte bine la sectiunea Pariuri Live. Analizand structura observam in comparatie cote bune. Spunem asta pentru ca am avut cazuri cand diferenta de cota a fost si de 0,5 fata de alte case de pariuri. Otiunile de pariuri sunt suficiente, ai si live pariuri pe orice. Grafica este excelenta, ai in timp real statistici foarte folositoare. Ai cornere, posesie, suturi si chiar echipele care joaca in orice moment.

Frank Sport ofera si televiziune live sau live streaming pentru evenimentele importante si totul e gratuit. Tot la aceasta sectiune am observat un calculator inteligent pentru pariurile sistem unde poti sa iti calculezi singur biletul.

Depunere si retragere la Frank Sport

Metodele de plasta la Frank Sport sunt cele populare, card bancar, transfer bancar, skrill, neteller, paysafecard. Suma minima pentru depunere este de 20 lei in timp ce retragerea minima este 40 lei. Pentru a putea efectua o retragere printr-o anumita metoda, este obligatoriu ca metoda respectiva sa fie folosita si la depunere, singura exceptie fiind Paysafecard.

Metode de contact la Frank Sport

Poti contacta Frank Sport atat prin email cat si prin telefon sau live chat. Nu punem aici date de contact pentru ca le gasiti foarte simplu pe situl lor. Echipa de suport e destul de operativa si nu am semnalat probleme majore dar pentru jucatoriii nostrii incercam sa rezolvam orice probleme daca ne este cerut ajutorul.

Parere despre Frank Sport

Desi nu avem mult de cand studiem aceasa casa de pariuri online, putem spune ca suntem multumiti. Nu am gasit probleme si recomandam aceasta agentie pentru cote, pentru pariuri live si pentru oferta de bun venit. Ar mai fi un plus asistenta excelenta si amabila dar si retragerile care se proceseaza rapid.

Frank Sport pariuri

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Bet now Bet now