Bonus

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Free spins

25 lei Pariu gratis fara depunere

Overview
  • Cash out: Optiune e disponibila pentru pariurile tale
  • Combo bonus: Ai pana la 100% bonus pe biletele cu mai multe meciuri

Get’s Bet

Get’s Bet se afla in industie inca din 2004 ceea ce arata ca e o casa de pariuri pe care te poti baza. Gets Bet este deținut de Get’s Bet Online LTD, o companie cu sediul în Malta. Imi amintesc cu drag cum prin 2010 am avut primul contact cu aceasta casa de pariuri. Fenomenul de pariuri o luase in sus, apareau doritori la fiecare colt si era cam lipsa de oferta iar cerere prea mare. Detineam deja acest site care era la inceputuri si analizam fiecare casa de pariuri in amanunt. Intr-o sclipire de a incerca si offline o posibila dezvoltare si gasind la acea vreme franciza Get’s Bet i-am contactat. Pot spune ca inca de atunci echipa a fost promta si deschisa la colaborari. Nu s-a semnat un parteneriat pentru ca eu nu am gasit spatiul potrivit, dar profesionalismul lor a fost maxim.

Asa cum era normal Get’s Bet a facut pasul online in 2018. La inceput situl si oferta aveau mult de suferit, au fost multi jucatori care au renuntat si multe neajunsuri. Treptat avand o echipa buna in spatele cortinei aceasta casa de pariuri a prins contur in online. Acum va pun la dispozitie o oferta de pariuri care sincer e surprinzatoare, grafica excelenta si promotii zilnice.

Pe situl Get’s Bet aveti acces la toate produsele cu un singur cont de jucator. Sunt siposnibile, pariuri, pariuri live, cazino-ul, cazino live, jocuri si singura chestie care lipseste inca e pokerul.

O sa ne rezumam la oferta de pariuri si softul pentru pariuri live desi trebuie mentionat ca si cazino-ul e unul dezvoltat.  La pariuri in online Get’s Bet ofera servicii excelente, cote pariuri  bune, optiuni pariuri variate, ai tot ce vrei si nu vrei. Situl are  interfata e prietenoasa si usor de folosit, deschiderea contului e foarte usoara si beneficiezi din prima de promotii.

Get’s Bet oferte si promotii

Daca alegi sa faci pasul spre Get’s Bet e musai sa sti ca au o oferta excelenta de bun venit. Aceasta oferta e impartita in 3 etape si primesti pana la 600 lei ca sa pariezi pe ce  vrei. Primesti dupa cum urmeaza

  • EXTRA la prima depunere: 50% PÂNĂ LA 200 LEI
  • EXTRA la a doua depunere: 75% PÂNĂ LA 200 LEI
  • EXTRA la a treia depunere: 100% PÂNĂ LA 200 LEI

Aceste bonusuri trebuiesc rulate de 4x pe cote de minim 1.5 conditiile sunt excelente. Sincer eu sunt unul din cei care inainte sa investesc in ceva as vrea sa testez, asa ca probabil Get’s Bet s-au gandit si la cei care gandesc asa. Daca deschizi cont si faci verificarea lui primesti 25 RON pariu gratuit ca sa testezi, e fara depunere. In concluzie ai un start bun pentru pariurile tale, oferta e excelenta si poti incepe oricand.

Mai unt doua chestii interesante la Get’s Bet pe care trebuie sa le amintesc neaparat.

Pariu pierdut un meci – miza terurnata pana la 200 LEI

  •  plasezi un pariu cu un numar minim de 5 selecții, cota minima de 1.35 pentru fiecare selecție, cu o miza de minim 20 lei. Daca pierzi exact una dintre selecții vei primi un pariu gratuit pana in 200 lei;
  • pariul gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri single la o cota minimă de 1.50, iar pentru pariuri combo cu o cotă minima de 2.25, fiecare selecție din pariurile combo trebuie să aibă, cotă minimă de 1.50.

EXTRA combo 3+

  •  pariurile combo cu minim 3 selectii, cu o cota minimă de 1.35 pentru fiecare selecție, sunt rasplatite suplimentar. Daca biletul tau este castigator vei primi un bonus in funcție de cate selecții ai pe bilet.
  • la 10 evenimente pe bilet ai 10% in plus la castigul potențial, iar de acolo fiecare eveniment adaugat in plus adauga înca 5% la castig, pana la 100%!

Metode de plata, depuneri si retrageri din contul de parior

Nu ai prea multe metode de plata dar ai ce trebuie, disponibil sa platesti si retragi bani din contul de parior. O poti face prin card bancar, skrill, paysafecard si poti sa depui si sa retragi si din agentiile stradale ale Get’s Bet. Depunerea minima este de 20 lei, iar la agentii stradale merge si 10 lei. Depunerea maxima e de 10.000 lei. Retragerile se proceseaza rapid prin aceleasi metode imediat dupa ce contul tau e verificat complet.

In maxim 30 de zile de la prima depunere trebuie sa verifici identitatea. Primesti un pariu gratuit de 25 RON prezentat mai sus este necesar sa trimiți un e-mail la adresa suport@getsbet.ro. Verificare si numele tau de utilizator treci la titlu si revendici pariul gratis de 25 ron conform ofertei petru verificarea identitatii.

Gets bet aplicatia de mobil

Nu am apucat sa testam aplicatiile de mobil, dar conform parerilor primite de la pariori aplicatia cea pe IOS/APPLE e destul de slabuta. Cea pentru Android e mai buna si ofera toate beneficiile pentru a paria usor si rapid de pe telefon. Asadar exista aplicatia pentru mobil la Gets Bet si este intr-o continua dezvoltare.

Concluzii finale despre casa de pariuri Gets Bet

Punctul forte al casei de pariuri este oferta existenta la pariuri pre meci au cote destul de bune si nenumarate tipuri si optiuni de pariuri. Stau bine si la pariuri live dar mai exista loc de imbunatatiri acolo. Softul este unul care sincer mie imi place atat ca structura cat si ca design. Ofertele si promotiile existente pentru clienti noisunt bune si adaptate pietei poate la bonusul de bun venit in acele etape nu ar strica ca in prima depunere sa fie totusi 100% bonus. Ofera si rotiri gratuite 110 fara depunere deci in regula. Au promotii peste multe case de pariuri in ceea ce priveste utilizatorii existenti. Aici poate nu ar strica sa ofere in weekend cote marite pe anumite evenimente. Metode de plata au destule, lipseste Neteller dar nu e o mare problema.

Pe o scara de la 1 la 5 acordam casei de pariuri Gets Bet o nota de 4,8 si o recomandam pentru cei care vor sa parieze online cu incredere.

get's bet

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Bet now Bet now