Bonus

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Free spins

Primul pariu gratuit pana la 200 RON!

Overview
  • MrBit siguranta: Brand prezent in tarile vorbitoare de engleza, Norvegia, Germania si Romania
  • Cashout: Exista posibilitatea sa iti retragi castigurile in orice moment de pe bilet in desfasurare
  • Meciuri live video: Transmisiuni in direct pentru multe evenimente sportive

MrBit Sport

Mister Bit o companie sau un concept lansat in 2018 a progresat extrem de rapid pe piata. MrBit a luat inclusiv licenta in Romania. Pe langa asta e reglementat in tari precum Germania, Norvegia sau tarile vorbitoare de engleza. Un site extrem de bine lucrat, un soft sigur din industia de gambling si o reteta de marketing buna fac din Mrbit un jucator important pe piata online de pariuri.

Analizand oferta de pariuri a MrBit am ramas surprinsi de varietate si de cotele oferite. Multe optiuni de pariuri, multe tipuri de pariuri chiar foarte multe si cote bune. Un meci oarecare din Liga 1 are peste 250 de optiuni de pariuri ceea ce nu e deloc de neglijat. Ofera informatii live foarte bine punctate despre meciuri, statisticile sunt si ele foarte detaliate si sistemul isi face treaba. Au si meciuri live video, transmisiuni live pentru multe evenimente care le gasiti in calendarul de pe site. Grafica este si ea prietenoasa si oferta pentru jucatori noi nu o sa va dezamageasca.

MrBit iti ofera un pariu gratuit de pana la 200 RON la primul tau pariu. Dupa ce ai deschis cont la Mrbit trebuie sa stii ca primul pariu e gratuit. Accesand oferta lor afli toate detaliile despre asta.

MrBit cont nou si metode de plata

MrBit pune la dispozitie un site usor de manevrat pe o tema albastru inchis. Sectiunile Cazinou si Pariuri Sportive sunt bine definite si nu te incurci deloc. Pariurile live sunt usor de folosit cote in timp real foarte bune. Gasesti usor orice meci, ai vizualizare multipla, calendar si rezultate.

Un cont nou la Mrbit deschizi extrem de simplu. Urmeaza legaturile de pe site, vezi oferta lor si ai opriunea creaza cont. Totul dureaza sub un minut nu e complicat si nu iti cer multe date. Verificarea KYC se face simplusi oricine se va descurca cu siguranta.

MrBit depuneri si retrageri

Poti depune si retrage prin multiple optiuni. Cardul bancar, skrill, paysafecard, neteller sunt prezente. Pe langa acestea poti juca cu Bitcoin, sau alte criptomonede. Depunerile sunt instant, grafica pentru depuneri din contul de jucator e simpla si usor de folosit. Suma minima care poate sa fie depusa este de 20 RON. Retragerile sunt instante prin Skrill sau Neteller, iar prin card dureaza 24 de ore. Suma minima de retras este 100 lei.

Mrbit aplicatie pe mobil

MrBit a surprins si aici. Din punct de vedere al tehnologiei stau foarte bine, asa cum am zis situl este foarte bine conturat aplicatia mobila e la fel. Usor de folosit disponibila atat pe IOS cat si Android. O sa vedeti ca va adaptati foarte usor la aceasta aplicatie si va oferta confort excelent din mers.

Mrbit modalitati de contact

Daca ai o problema la MrBit poti rapid sa o rezolvi prin telefon, live chat sau email. Echipa raspunde destul de bine la probleme nu am semnalat neplaceri din partea putinilor jucatori care au incercat aceste servicii. Cel mai recomandat e live chat-ul care e usor de folosit si ofera multa deschidere in rezolvarea problemelor.

 

Mrbit concluzii si recomandari

Noi am ramas placut surprinsi de aceasta casa de pariuri online. O sa analizam si sectiunea casino dar pana atunci putem spune ca la pariuri am gasit o platforma moderna si corecta. Grafica placuta, usor de folosit si oferta la pariuri surprinzatoare. Va recomandam sa incercati aceasta casa de pariuri si cu siguranta o sa aveti multe pareri pro. Jucatorii noi sunt atrasi cu oferta foarte buna pe care o puteti descoperi cu un clic pe legatura acestei prezentari.

 

 

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Bet now Bet now