Bonus

Skrill exclusiv bonus pentru pariuri

Free spins

Free beturi exclusive la pariuri

Overview
 • Colecta bani prin e-mail.: Trimite bani prin e-mail de pe cardul dvs. de credit sau din contul bancar.
 • Moneda RON acceptata: Skrill tranzacţionează doar în AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.
 • Card Skrill Mastercrd: Plati online gratuit

Skrill

Skrill este o platformă internațională de plăți online ce permite efectuarea de diverse tranzacții în mai multe țări din lume. Ea a fost înființată în 2001 purtând inițial numele de Moneybookers, iar ulterior serviciile sale s-au diversificat devenind platforma preferată de tranzacționare pe site-urile de pariuri și jocuri de noroc din întreaga lume, conform părerilor despre Skrill exprimate de utilizatori.

Skrill este un portofel electronic care ne permite să facem diferite tranzacții și plăți online.  Mai exact, putem depune pe contul Skrill bani utilizând alte metode de plată (carduri, transfer bancar, Paysafecard etc), bani pe care îi putem utiliza pentru cheltuieli online în siguranță. De asemenea poți utiliza această metodă de plată pentru a tranfera bani către un alt utilizator. Putem sa folosim skrill si pentru a primi bani. La prima vedere sună cam banal și pare un simplu intermediar între casa de pariuri și banii tăi, dar există motive solide pentru a utiliza această metodă de plată.

În acest moment Skrill este una din cele mai folosite astfel de metode de plăți electronice din lume, alături de Paypal. Diferența între Paypal si Skrill, care ne interesează pe noi, este aceea că aproape toate casele de pariuri pe internet folosesc Skrill ca una din metodele de bază pentru depuneri și retrageri, în timp ce Paypal nu este folosită nicaieri.

Ce servicii oferă Skrill

Skrill permite clienților cu o adresă validă de e-mail să trimită și să primească plăți online în timp real sigur și avantajos. Puteți utiliza Skrill pentru a:

 1. Trimite bani prin e-mail de pe cardul dvs. de credit sau din contul bancar.
 2. Face achiziţii online.
 3. Colecta bani prin e-mail.

Serviciile Skrill sunt multiple și atractive pentru utilizatori. Enumerăm câteva dintre acestea:

·         Depunerea de fonduri este mai rapidă decât folosirea unui card bancar clasic; la utilizarea unui card bancar există și posibilitatea să vă fie solicitate documente.

·         Retragerea mai rapidă a banilor comparativ cu o retragere clasică doar cu un card bancar, care durează între 2 și 5 zile. Prin folosirea sistemului de plată Skrill, banii retrași pot fi disponibili în contul tău doar în câteva ore într-o zi lucrătoare; ulterior cu ajutorul cardului MasterCard atașat îi poți scoate de la bancomatele compatibile cu acest tip de card.

Skrill este unul dintre cele mai folosite servicii de către cei care joacă pe site-uri de pariuri sau cazinouri online.

Cum îți deschizi un cont

Dacă te decizi să-ți creezi un cont pe platforma Skrill, vei descoperi că procedura este foarte simplă.  Deschizi platforma și completezi formularul de înscriere cu câteva informații personale. Logarea ulterioară se face cu ajutorul adresei tale de email pe care ai completat-o în formularul de deschidere a contului şi cu o parolă unică aleasă de tine. În partea dreaptă a paginii vei descoperi cele trei opţiuni de acțiune:

·         Încărcare – ce constă în depunere de fonduri în cont;

·         Retragere – utilizabil pentru a scoate fonduri din contul personal;

·         Trimitere de bani – disponibilă pentru a trimite fonduri către un alt utilizator al sistemului Skrill.

Tot pe acest site găsești opțiunea de a-ți adăuga un cont bancar dacă vrei sau chiar un card clasic. Operațiunea de atașare a cardului va fi taxată cu o sumă mică pe care o vei primi ulterior înapoi. Pentru activarea cardul trebuie să completezi codul specific a contului bancar atașat. După introducerea acestui cod pe platforma Skrill, vei avea cardul activat și va putea fi utilizat cu succes în tranzacțiile ulterioare.

Taxe și comisioane portofel electronic Skrill

 •          utilizare cont Skrill: complet gratuit, atâta timp cât te loghezi sau efectuezi o tranzacție cel puțin o dată la 12 luni. În caz contrar se percepe o taxă administrativă de 5 euro de la 13 martie 2019.
 •          încărcare de fonduri: 1% din suma depusă indiferent de metoda aleasă (începând din martie 2019)
 •          trimitere bani către alt utilizator Skrill: taxă de 1.45% din sumă, minim 2.24RON. Totuși taxa poate urca până la 5.50% dacă nu ai efectuat nici un depozit propriu pe contul Skrill, sau dacă ai depus doar prin Neteller, Paysafecard sau BitPay.
 •          primire bani de la un alt utilizator Skrill: 0% (este complet gratuit)
 •          trimitere bani către un cont bancar: 0% (este complet gratuit)
 • ·        retragere bani pe alt card în afară de cel Skrill: taxă fixă de 24.61RON
 •          taxă conversie valutară: 3.99%

Card Skrill: Cum funcționează?

Dacă îți deschizi un cont Skrill, îți poți comanda și un card Mastercard Skrill, prin intermediul căruia poți face plăți online. oti face plati  în străinătate la POS-uri sau retrage bani de la bancomat.

Așadar, prima condiție e să ai un cont Skrill pe care îl poți deschide pe baza unei adrese de mail valide și furnizării unor date personale. O altă condiție este să fii rezident într-o țară din Zona Economică Europeană, ceea ce înseamnă că e disponibil și în România.

Solicitarea pentru un card se face din secțiunea card Skrill a contului, apăsând butonul comandă. Când faci acest lucru, asigură-te că ai în cont peste 10 euro. Termenul în care acesta va ajunge la tine acasă variază între 2 și 10 zile lucrătoare.

Skrill este una din cele mai populare metode de plata printre pariori

Skrill este o metodă de plată aleasă de mulți pariori fiindcă oferă câteva avantaje foarte importante, dar care ce-i drept sunt destul de greu de observat de un parior care nu a mai folosit acest portofel electronic până acum. De aceea această secțiune este foarte importantă. Vei vedea că într-adevăr sunt și dezavantaje, dar punând totul în balanță putem concluziona că există mai multe puncte forte decât slabe, și suficiente motive pentru a utiliza cu regularitate Moneybookers.

Avantaje Skrill pentru pariuri sportive

Utilizarea contului Skrill este gratuită.

Skrill este soluția perfectă pentru situațiile în care cardul este refuzat de agenție.

Securitate ridicată.

Prin Skrill poti primi si trimite bani la prieteni.

Retrage foarte rapid banii.

Concluzie Skrill

Explicația succesului folosirii Skrill de către utilizatori este faptul că sunt cardurile bancare clasice ce nu pot fi folosite la unele site-uri de jocuri și pariuri online. În astfel de situații sistemul de plăți online Skrill este mai avantajos. Permite plata sau retragerea banilor de la orice casa de pariuri online la care vrei să joci.

În plus, rapiditatea tranzacționărilor online este mult mai mare. Comisioanele și taxele aplicate sunt mai mici decât în varianta clasică. Simplu și eficient!

skrill

Skrill exclusiv bonus pentru pariuri

Bet now Bet now