Vezi promotia Easy Money doar lunea de la Get’s Bet

easy money

Easy Monday: până la 500 LEI daca depui lunea la Get’s Bet folosind codul LUNI25

Aceasta promotie e valabila la sectiunea cazinou de la Get’s Bet si e una din cele mai atractive promotii pentru ziua de luni. Oferta la pariuri este in aceasta saptamana destul de saraca in aceasta perioada. Abia de la mijlocul lunii urmeaza sa avem fotbal asa ca e timpul sa ne indreptam spre altceva.

Trecem printr-o perioada in care indistria in domeniu nu are cerul prea senin deasupra dar pana una alta mergem inainte cu prezentul. La Get’s Bet sectiunea de cazinou e foarte bine dezvoltata. Avem un soft nou si un provider de jocuri mai bun. Asa cum e normal trebuie sa avem si promotii. Acestea sunt zilnice dar cea de luni e pe placul tuturor.

Lunea ai 500 de motive de distracție cu 25% BONUS PÂNĂ LA 500 LEI utilizând codul bonus: LUNI25 Săptămâna bună la Get’s Bet se cunoaște de luni. Daca ai cont, te loghezi, accesezi pagina promotiei si beneficiezi de ea. Daca nu ai cont poti deschide cont prin noi si beneficiezi si de o oferta de bun venit excelenta.

Easy money lunea 25% – termeni si conditii

Asa cum deja stiti noi recomandam ca inainte de orice aplicare la vre-o promotie online sa cititi cu atentie si regulile ei. Aceste reguli se numesc termeni si conditii si le gasiti de fiecare data pe situl unde e promotia in pagina promotiei. Noi aici o sa trecem cele mai importante dintre reguli:

Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii existenți verificați KYC si doar lunea in fiecare saptamana.

Bonusul se va credita automat, dacă în momentul depunerii este utilizat codul Bonus: LUNI25 și acesta va consta în acordarea unui bonus de 25% din valoarea depusă, valoarea maximă ce poate fi creditată fiind de 500 de lei. Depunerea minimă pentru eligibilitate este de 30 de lei.

Bonusul și depunerea trebuie rulate de 20 de ori (x20) în maxim 2 zile de la creditare. La expirarea valabilității, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate dacă nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj.

Bonusul poate fi rulat doar pentru jocurile din Cazinou de tip Slot, iar acesta contribuie 100%.

Bonusul NU este disponibil pentru clienții care au un alt bonus activ în cont.

Toate câștigurile obținute prin plasarea pariurilor din fonduri mixte (bani reali + bani bonus) vor fi creditate în balanța bonus, fondurile fiind deblocate în bani reali în momentul în care se vor îndeplini condițiile de rulaj ale bonusului.

Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.

Data începerii promoției: 08.06.2022, 00:00

Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59