Video: Cristiano Ronaldo hat-trickul cu numarul 60 din cariera

Cristiano Ronaldo hat-trick

In conditiile in care multi jucatori, chiar foarte multi nu reusesc sa marcheze 60 de goluri in cariera, Cristiano Ronaldo la 37 de ani a reusit tripla cu numarul 60. Aceaste 3 goluri au venit pe data de 16 Apriliee 2022 in meciul pe cate United l-a juact acasa cu Norwich. Mecicul s-a jucat pe Old Trafford cu casa inchisa si a contat pentru etapa cu numarul 32. United e pe 5 in campionat dupa aceasta victorie si lupta pentru un loc de Champions League. Cristiano Ronaldo la cei 37 de ani e intr-o forma excelenta si trage practic echipa dupa el. United a avut probleme mari cu ultima clasata dar Ronaldo a reolvat de unul singur meciul.

Golul cu nuamrul 3 care a adus si victoria lui United a fost marcat dintr-o lovitura libera. Mai jos aveti aceasta executie formidabila a lui CR7 si bucuria de dupa.

Cele mai multe triple Ronaldo le-a reusit pentru Real Madrid au fost 44 la numar. Avem si cateva statistici interesante despre acest jucator exceptional:

  • Ronaldo a reusit hat-trickul cu nuamrul 60 din cariera
  • A reusit golul cu numarul 58 din lovitura libera in acest meci
  • Acesta a fost hat-trickul cu numarul 50 la echipe de club unde a evoluat Ronaldo, 10 au fost la nationala Portugaliei.
  • A marcat 15 goluri in acest sezon in Premier League si doar 3 au fost din penalty.