Biletul zilei la pariuri, 05.05.2023, cota peste 234

bilet la pariuri

Revenim cu postarile in sectiunea Biletul zilei dupa o scurta pauza. Astazi biletul zilei la pariuri e format din 5 meciuri, care au o cota totala de 234. Mizam pe echipe cu implicatii mai ales la salvarea de la retrogradare si speram sa spargem gheata. Partidele de azi provin din Romania, Olanda, Germania, Italia si Portugalia. Cota cea mai mica este 2.02 iar cea mai mare este 5.50 si avem tipuri de pariuri combinate.

Suntem la biletul cu numarul 51 si desi am fost de cateva ori aproape, totusi nu avem nici un bilet verde in acest an. Cu un singur bilet castigator am fi deja pe plus pentru ca suma investita nu depaseste media castigurilor pe un singur bilet. Asa cum am zis o sa tragem linie la final de an pentru ca strategia e una pe termen lung. Anul trecut am iesit pe plus, sa vedem anul acesta cum o sa fie. Miza asa cum ati observat este una constanta de 10 lei pe fiecare bilet.

Biletul zilei la pariuri gratis, cota 234

 • AFC Chindia Targoviste v FC Petrolul Ploiesti mizam pe victoria gazdelor care au mare nevoie de ea. Petrolul si-a asigurat deja prezenta in Liga 1 si pentru sezonul viitor.
 • RKC Waalwijk v FC Volendam mizam pe cel putin 4 goluri in acest joc din Olanda.
 • FSV Mainz v Schalke 04 un meci tare si cu implicatii din Germania unde mizam pe cel putin doua goluri si X2 la final.
 • Perugia Calcio Spa v Cagliari Calcio mizam pe victoria oaspetilor si cel putin 2 goluri in meci.
 • Casa Pia AC v Portimonense SC mizam pe X la final pe meciul zilei din Portugalia.

Biletul zilei e plasat pe bani reali cu miza de 10 lei la Sportingbet. Am ales aceasta casa de pariuri pentru ca e usor de manevrat si e una excelenta pentru incepatori. Nu exceleaza la cote dar oferta este foarte variata si ofera tiprui de pariuri excelente. Compensatia pentru cote este metoda de bonusatie oferita astfel pentru un bilet de 5 evenimente poti ajunge cu un castig de pana la 10% mai mare. Sportingbet iti ofera si pana la 500 lei de bun venit daca deschizi cont la ei.

 • Biletul zilei statistici 2023:
 • Bilete propuse: 51
  Bilete castigate: 0
  Bilete pierdute: 50
  Bilete in desfasurare: 1
  Investitii 2023: 510 lei
 • Castig 2023: 0 lei;