Arsenal, Bayern si PSG sa castige ai cota marita la Frank Sports

cote marite

Duminica avem meciuri tari in Europa dar si meciuri in care favoritele sunt asteptate sa castige. O tripla interesanta e Arsenal, PSG si Bayern care daca castiga toate beneficiezi de cota marita la Frank Sports. Casa de pariuri Frank Sports e noua pe piata din Romania, dar e legala. La Frank Sports am observat un site bine pus la punct cote foarte bune si un pachet de bun venit excelent.

  • Arsenal intalneste acasa pe Palace si nu cred ca o sa vedem pasi gresiti din partea tunarilor. Arsenal e intr-o forma probabil putin peste asteptari si daca o tin inca o luna la fel probabil ii vom vedea campioni.
  • PSG joaca acasa cu Rennes are 10 puncte in plus fata de Marseille dar nu isi permit pasi gresiti. Mai avem inca 11 etape din Ligue 1 si orice punct conteaza.
  • Bayern Munchen joaca in deplasare cu Bayern si nu are un meci simplu dar forma ii permite sa emita pretentii la cele 3 puncte. Bayern are 2 puncte peste Dortmund si lupta se anunta stransa pana la final in Bundesliga.

Franks Sports este o agentie de pariuri dupa parerea noastra buna. Ofera pana la 600 lei de bun venit, au cote bune si promotii saptamanale. Observam si cote marite prin sectiunea Amplificator de cate-Special Bets unde sunt si cele 3 meciuri propuse. Cota pentru o tripla normala nu trece de 2.70 dar aici avem cota 3.30 pentru cele 3 victorii. Daca alegi sa pariezi fiecare marcheaza ai cota 1.23 cea mai mare de pe piata.

Descopera oferta Frank Sport si iti recomandam sa pariezi online cu inceredere la ei.

Frank Sport pariuri

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Frank Sport o casa de pariuri cu grafica buna, pariuri live excelente si cote in topul pietei. Remarcam pachetul de bun ve...

Observam cote foarte bun in oferta Frans Sport si deasemenea oferta este foarte variata. Pariurile live ofera multe facilitati chiar suprinzator de multe si situl functioneaza bine.