Arsenal, Manchester United si West Ham sa castige, cota marita 5.50

cote marite

Joi avem in Europa League si Conference League meciuri interesante. Analizand oferta observam ca o seara a echipelor engleze e posibila. Am gasit pentru acest lucru si cota marita. Peste tot cota pentru o tripla a echipelor din Anglia nu trece de 5.00 noi am gasit aceasta combinatie la cota 5.50 datorita amplificatorului de cote. Acest amplificator de cote e prezent in oferta MrBit.

  • Arsenal joaca in deplasare cu Sporting si avand in vedere forma si implicatiile celor doua echipe, e foarte posibil sa vedem o victorie a tunarilor. Sporting a suferit mult si in turul precedent pe teren propriu.
  • Manchester United joaca pe Old Trafford cu Betis Sevilla, o echipa incomoda. Totusi echipa engleza are prima sansa si ne asteptam ca United sa puna accent pe aceasta competitie.
  • AEK Larnaca primeste vizita lui West Ham in Conference League si desi cipriotii sunt surpriza ajungand aici ne asteptam ca West Ham sa castige. West Ham nu sta bine in campionat e la un punct de retrogradare. Multi zic ca o sa neglijeze aceasta competitie, dar probabil nu va fi asa pentru ca au un lot valoros.

Pariaza online tripleta Arsenal, Manchester United si West Ham sa castige. Cota marita este de 5.55 pe care o gasesti online la MrBit. La MrBit ai si un pachet de bun venit excelent, descopera direct prin legatura de mai jos.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

Cota e 5.55 o gasesti in partea stanga la Amplificator de cote – Special Bets.