Champions League

AC Milan v Napoli ponturi pentru duelul italian din Liga Campionilor

HINT: peste 9,5 cornere si peste 4,5 galbene ODDS: 3.5
AC Milan v Napoli ponturi

In sferturile de finala ale Ligii Campionilor, sorti au adus fata in fata doua din cele 3 echipe italiene ramase in competitie. AC Milan va intalni pe Napoli intr-un meci de care pe care. Ambele echipe traverseaza o forma buna, unic in scadere Napoli, dar cu siguranta in acest meci vor da totul. AC Milan a revenit dupa ceva vreme in aceasta faza de Champions League si cand au ajuns aici nu s-au prea oprit pana in finala. Napoli e prima data in fata unei duble pentru semifinale si vor sa profite de acest lucru.

Liga Campionilor ofera intotdeauna meciuri spectaculoase. Aici fiind un duel italian multi se asteapta la mult pragmatism si echilibru. E un meci la prima vedere de 0-0 sau maxim 1 gol, dar avand in vedere toate aspectele noi credem ca o sa avem goluri. Avem absente importante de ambele parti. La Milan lipsesc Ibrahimovich si Kalulu in timp ce pentru Napoli pierderea imensa e Osimhen iar faptul ca lipseste si Simeone, ii lasa putin descoperiti pe atac. La centru e romanul Kovacs si ne asteptam ca si el sa faca un meci bun.

AC Milan v Napoli ponturi si infomratii cheie

  • Milan are o singura victorie in ultimele 5 meciuri in deplasare cu Napoli 4-0. Napoli are singura infrangere in ultimele 5 meciuri cu Milan acasa.
  • Exceptand meciul cu AC Milan despre care vorbeam Napoli are o medie de cel putin 2 goluri pe meci in acest sezon.
  • In ultimele 5 partide cu AC Milan gazda, Napoli a castigat de 3 ori a fost un egal si o victorie milaneza.
  • AC Milan acasa are 3 victorii si 2 egaluri in ultimele 5 jocuri. Egalurile au venit chiar in ultimele 2 meicuri cu Salernitana si Empoli.
  • Napoli in deplasare are 5 victorii din 5 meciuri si cel putin 2 goluri marcate in fiecare meci.

Avand in vedere aceste aspecte putem merge pe statistici si sa alegem un meci de peste 2,5 goluri. Totusi am ales ceva special, mergem pe cornere si cartonase galbene. Am gasit aceasta optiune in oferta Frank Sport si cota e una foarte buna.

Daca alegi sa pariezi la Frank Sport trebuie sa stii ca ai de bun venit un pariu gratis pana la 200 lei. Oferta de pariuri e excelenta si cotele foarte bune.

Frank Sport pariuri

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Frank Sport o casa de pariuri cu grafica buna, pariuri live excelente si cote in topul pietei. Remarcam pachetul de bun ve...