Cupa Mondiala Qatar 2022

Scotia v Ucraina analiza si pariu cu cota 2.00

HINT: ambele marcheaza ODDS: 2.00
scotia v ucraina

Miercuri de ziua copilului pe Hampden Park se intalnesc Scotia si Ucraina. Duelul este intr-un singur meci si echipa castigatoare va juca finala pentru accederea la Cupa Mondiala din Qatar.  In finala pe castigatoarea din acest duel o asteapta deja Tara Galilor.

Se stie si grupa in care va activa echipa castigatoare a acestui play-off. Castigatoarea va juca in grupa B alaturi de Anglia, Iran si SUA. Pentru Ucraina ar fi o gupa in care da din nou peste Anglia, echipa grea cu care a avut dueluri aprige in calificari.

Scotia a pregatit acest meci cu un meci amical importiva Austriei care s-a terminat 2-2. Ucraina a castigat ultimul joc in deplasare cu Bosnia cu 2-0 prin golurile lui Oleksandr Zinchenko (58) si Artem Dovbyk (79). Ambele echipe trec printr-o forma buna si ne asteptam la un meci disputat in care orice e posibil.

Ne asteptam la o dispunere intr-un 3-4-3 foarte flexibil pentru Scotieni in care va domina forta grupului. La ucrainieni se va miza foarte probabil pe un 4-3-3 cu evidentierea fotbalistilor talentati si aflati intr-o forma buna de care dispun in special Zinchenko si Tsigankov dar si ceilalti.

Scotia v Ucraina statistici cheie

  • Scotland a marcat in 8 din ultimele 9 meciuri jucate acasa.
  • Ambele echipe au marcat in 9 din ultimele 10 meciuri disputate de Ucraina. Mai mult Ucraina a mrcat in 24 din 26 de meciuri.
  • Scotland a castigat ultimele 3 meciuri oficiale acasa.
  • Lyndon Dykes a marcat 4 goluri in 8 meciuri in calificarile pentru Cupa Mondiala.
  • Ucraina a remizat in  5 din ultimele 7 meciur internationale
  • Scotia nu a pierdut nici unul din ultimele 8 meciuri internationale.
  • In Glasgow in 2007 Scotia invingea cu 3-1 pe Ucraina.

Scotia v Ucraina pariul zilei

Avand in vedere statisticile de mai sus miza meciului si analiza echipelor mizam pe un meci in care ambele echipe vor marca. Am gasit cota excelenta pentru acest pont in oferta de pariuri online a celor de la Get’s Bet. Daca Alegi sa pariezi la Get’s Bet ai parte si de un pachet de bun venit excelent. Primesti 100% din prima depunere si saptamanal ai parte de promotii excelente, precum si pachete extra pentru urmatoarele depuneri.

get's bet

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Oferta sportiva este foarte variata ai pe langa fotbal inca 31 de sporturi pe care poti sa pariezi. Poti paria si pe polit...