Liga 1 Romania

Cupa Romaniei FC Hermannstadt v U Cluj ponturi la pariuri

HINT: se marcheaza 2-3 goluri ODDS: 1.93
Hermannstadt v U Cluj ponturi

Astazi pe stadionul Muncicipal din Sibiu de la ora 19:00 avem al doilea meci din sferturile Cupei Romaniei. Hermannstadt intalneste pe U Cluj intr-un singur meci iar miza e locul in semifinale. Ambele echipe se afla intr-o situatie nu tocmai buna in campionat. Hermannstadt a remizat ultimul meci cu Botosani  in timp ce U Cluj a pierdut cu UTA.

Hermannstadt are in play-out 2 egaluri si chiar daca e pe loc de baraj da semne de revenire. Acasa sibienii au pierdut un singur meci din ultimele 5 si accela a fost un 0-1 chiar cu adversara de astazi. Nu observam probleme la nivelul loturlui dar probabil vom vedea la lucru 2-3 jucatori care au prins mai putine minute in acest sezon.

U Cluj probabil abordeaza cu mare interes Cupa Romaniei mai ales ca e un culoar bun. Oricare din aceste doua echipe prinde semifinala intalneste UTA un adversar abordabil. Fanii celor de la U se gandesc din ce in ce mai mult la un meci cu rivala CFR in finala, dar pana acolo mai este mult.

Hermannstadt v U Cluj ponturi si statistici cheie

  • Acasa Hermannsdtadt in 5 meciuri, toate sunt sub 2,5 goluri, mai mult 3 din ele sunt under 1,5 goluri.
  • Intre cele doua ultimele 4 intalniri cu Hermannstadt gazda am avut 3 paride under 1.5 goluri si toate au fost uner 2.5 goluri.
  • Sibienii au marcat acasa in 5 meciuri, ultimele doar 3 goluri.
  • U Cluj nu a pierdut in ultimele 4 meciuri directe pe Municipalul din Sibiu, au 3 victorii si un egal.

Avand in vedere aceste aspecte mizam pe un meci extrem de echilibrat in care nici una din ehipe nu va risca foarte mult. Mizam ca o sa avem goluri in meci si mergem pe interval de goluri 2-3 la o cota buna de 1.93 gasita in oferta Frank Sport. Trebuie sa stii ca daca deschizi cont la Frank Sport primul pariu e gratuit. Primesti pana la 200 lei banii inapoi la primul pariu care mai apoi poti sa ii folosesti cu conditii minime de rulaj cum vrei tu. Citeste analiza casei de pariuri sau cu Bet now afla oferta lor.

Frank Sport pariuri

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Frank Sport o casa de pariuri cu grafica buna, pariuri live excelente si cote in topul pietei. Remarcam pachetul de bun ve...