La Liga

Elche v Espanyol ponturi la pariuri, cota 3.10

HINT: X ODDS: 3.10
Elche v Espanyol pont

Elche vs Espanyol se joaca Duminica in La Liga pe  Estadio Manuel Martinez Valero din Elche. Elche da semne de surpavietuire dupa ce in urma cu 2 saptamani a reusit prima victorie a sezonului. Au reusit un 3-1 cu Villarreal chiar pe  Estadio Manuel Martinez Valero. Pere Milla a marcat toate cele 3 goluri, doua din ele au fost reusite din penalty. Saptamana aceasta Elche a pierdut cu Realul in deplasare 4-0 intr-un meci restanta.

Espanyol nu are resultate tocmai reusite importiva adversarilor de astazi. In ultimele 7 dispute nu au reusit decat o singura victorie si asta spune multe. Trupa din Barcelona vine dupa doua meciuri jucate acasa din care au scos un singur punct. 1-1 cu Osasuna si un 2-3 cu Sociedad.  Ceea ce am observat e ca Espanyol sta din ce in ce mai bine in atac, reuseste sa marcheze aproape meci de meci. Dealtfel un pariu cu sanse mari de reusita pe acest joc e ambele marcheaza.

Elche a reusit doua victorii si un egal in ultimele 3 meciuri directe cu Espanyol jucate acasa. Remarcam faptul ca in ultimele 7 jocuri dintre cele doua s-a marcat de fiecare data si au marcat ambele. Absente notabile nu sunt si asa cum ziceam e un meci al disperarii mai ales pentru gazde care daca nu castiga probabil ii vom vedea in La Liga 2 sezonul viitor.

Elche v Espanyol statistici cheie si pont la pariuri

  • Cel mai intalnit rezultat intre cele doua este 2-1. Acest rezultat a fost in 3 meicuri.
  • Analizand ultimele 8 intalniri directe observam 3 victorii Elche 3 rezultate de egalitate si doua victorii Espanyol.La numarul de goluri marcate e egalitate 14-14.
  • Espanyol Barcelona a castigat ultima data in deplasare cu Elche in 2003.
  • In ultimul sezon incheiat am avut  2-2 la Elche si 1-2 la Barcelona.

Noi mizam pe o cota mare in acest joc si punem banii pe X final la o cota de 3.10 online la MrBit.

MrBit e o casa de pariuri online care ne-a surprins si unde va recomandam sa pariati. Au oferta excelenta te recompenseaza bine de tot la primele 3 depuneri dupa care au saptamanal promotii bune. Cotele sunt si ele bune, au optiuni de pariuri surprinzator de multe si un sistem de pariuri live peste multe de pe piata. Ofera statistici in timp real foarte bune si este si LIVE VIDEO. Vezi mai jos oferta lor la pariuri si suntem siguri ca o sa iti placa.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...