EURO 2024

EURO 2024: Turcia v Croatia ponturi la pariuri

HINT: BTS&over 2.5 goluri ODDS: 2.60
Turcia v Croatia pont

De la 21:45 in ziua cand Romania se bate cu Belarus si are emotii, Turcia joaca cu Croatia. Meciul se joaca pe stadionul crocodilului Timsah Arena din Bursa. Partida e condusa la centru de un suedez si ne asteptam la multa incrancenare. Se intalnesc doua civilizatii razboinice si foarte devotate pentru popor si valori. Ne asteptam la un joc foarte disputat si cu goluri de ambele parti.

Turcia a inceput greu cu Armenia dar a castigat pana la urma cu 2-1. Am vazut o nationala a Turciei bine organizata si cu multi jucatori de la Besiktas. Neamtul de pe banca Stefan Kuntz nu are experienta ca si antrenor, dar promite mult. Ne asteptam la un stadion plin la Bursa, o acustica incantatoare si valuri pentru turci care cu siguranta se vor hazarda si vor ataca.

Croatia, parca e intr-o reconstructie care nu prea iese. Am vazut cum acasa s-a chinuit cu Tara Galilor si a fost 1-1, dar trebuie sa stim ca au in spate un nucleu de jucatori foarte buni. Modric parca vrea sa predea stafeta dar pana nu lasa un echilibru in nationala nu renunta. Pentru croati, apararea a schimbat bine liniile au doi fundasi centrali de certa valoare dub 23 de ani, dar parca linia mediana si mai ales atacul sufera. E greu sa gasesti inlocuitor pentru Modric, sau pentru Perisic dar inca se cauta.

Turcia vs Croatia ponturi si informatii cheie pentru pariori

  • Croatia a avur ultimele 6 meciuri cu ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. Se desprinde un pronostic deja foarte bun.
  • Turcia e in crestere de forma, a pierdut un meci din ultimele 11 in toate competitiile.
  • Croatia a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri.

Analizand meciul din toate punctele de vedere vedem un meci asa cum ziceam cu goluri si probabil in ambele parti. Mizam pe un ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. Analiza diecta spune ca in ultimele 4 meciuri nu am avut nici un X intre cele doua, o singura data a fost peste 2,5 goluri si niciodata nu au marcat ambele. Aceste aspecte sunt analizate in ultimele 4 jocuri cu Turcia gazda. Acum mizam altfel si am ales cota din oferta  MrBit. Va recomandam sa pariati online la MrBit au oferta pe fotbal execelenta, cote mari si sistem de pariuri live foarte bun. Daca deschizi cont au si un pachet de 600 lei de bun venit la primele depuneri. Citeste analiza agentiei de pariuri sau cu Bet now afla detaliile pachetului de bun venit.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

Alt pont interesant ar fi echipa 1 2-4 goluri, cota la MrBit este de 3.45, una foarte buna.