Europa League

Europa League, Juventus v Sporting Lisabona ponturi la pariuri

HINT: Echipa 1 marcheaza 2-3 goluri ODDS: 2.38
Juventus v Sporting ponturi pariuri

Astazi in Joia Mare avem meciuri interesante in competitiile secundare ale Europei. Atat in Europa League cat si in Conference League avem meciuri tari. Am ales pentru astazi o partida din Europa League intre Juventus si Sporting doua echipe intr-o usoara cadere dar cu jucatori de calitate.

Juventus a fost trasa in jos sezonul acesta de penalizarea de care stim cu totii. Totusi echipa din Torino e aproape chiar si asa fara 15 puncte de a prinde din nou cupele europene. E pe 7 in campionat la 4 puncte de Atalanta. Fara penalizare ar fi fost pe locul 2. Juventus are probleme cu echipele din capitala. Atat Roma cat si Lazio au reusit sa o bata pe Batrana Doamna. Pentru meciul de azi torinezi nu au absente notabile.

Sporting din Lisabona, abordeaza meciul de azi cu o absenta importanta. Lipeste mijlocasul de 22 de ani urugaian Manuel Ugarte. Sporting a reusit eliminarea uneia dintre favorite. A trecut in runda trecuta de Arsenal si au aratat un joc foarte solid. Remarcam scoala de fotbal portugheza fotbalisti foarte complexi, tineri si dornici de afirmare. Tintele o sa fie pe Pedro Goncalves un mijlocas de 24 de ani care e deja o certitudine.

Juventus Torino v Sporting Lisabona ponturi si pariuri cheie

Juventus Torino are 2 infrangeri, cele amintite mai sus in ultimele 5 meciuri. Sporting nu a păierdut nici unul din ultimele 5 jocuri.

  • Sporting e neinvinsa in ultimele 11 meciuri consecutive.
  • Juventus nu a pierdut acasa in ultimele 8 meciuri disputate.
  • Juventus nu a reusit sa castige ultimele 2 meciuri.
  • Echipa din Lisabona nu a primit gol in 5 meciuri din Europa League dispuatet in acest sezon.
  • Juventus e neinvinsa in ultimele 2 meciuri directe cu Sporting.
  • Echipa din Torino a remizat de 3 ori in ultimele 5 meciuri din Europa League.
  • Sporting are 3 egaluri in ultimele 4 meciuri din competitia europeana in care joaca astazi.

Avand in vedere statisticile de mai sus si forma echipelor precum si importanta competitiei ne asteptam la un joc echilibrat. Juventus are un om de gol in atac pe Vlahovic de care se leaga multe sperante. Mizam pe goluri marcate de echipa gazda. Totusi credem ca totul se va transa in retur.

Am gasit o cota foarte buna la MrBit pentru pariul nostru de 2.45 dar in scadere. La ora la care scriem acest articol deja cota s-a dus la 2.38 dar oricum ramane pe aceasta cota. Daca alegi sa plasezi pariuri la MrBit ai de bun venit un pariu de pana la 200 lei gratis. Oferta si cotele sunt excelente, ai si cote marite si un sistem de pariuri live excelent.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...