Champions League

FINALA UCL: Liverpool v Real Madrid 3 pariuri recomandate

HINT: Real Madrid castiga la faulturi ODDS: 2.90
Liverpool v Real Madrid

Finala acestui sezon din Liga Campionilor se joaca deseara la Paris si e un meci istoric intre Liverpool si Real Madrid. Cormoranii sunt favoriti in duelul de pe  Stade de France, dar Realul dintr-o echipa cu nu prea multe sanse in acest an iata ca joaca finala.

Echipa condusa de Jurgen Klopp a avut in sezon excelent, a castigat in Anglia Cupa. A dus o lupta acerba cu City la titlu in Premier League  si cu 92 de puncte a terminat pe doi intr-un sezon al recordurilor. Liverpool se afla in fata celui de-al 7-lea trofeu in aceasta competitie. Realul poate castiga pentru a 14-a oara acest trofeu si conduce detasat in acest clasament, in care pe locul doi e AC Milan cu 7 trofee.

Liverpool are o forma incredibila in acest sezon, o singura infrangere in 34 de meciuri in toate competitiile. Realul a avut doua reveniri de exceptie in acest sezon cu PSG si cu Manchester City.  Doua reveniri istorice care i-au adus pe galactici in finala din acest an. Realul are un om fenomenal care a tras echipa dupa el  cu 42 de goluri in acest sezon din care 15 in Liga Campionilor. Benzema e principalul favorit la trofeele individuale din acest an.

Liverpool v Real Madrid ponturi la pariuri

Noi am ales oferta Get’s Bet pentru pariurile online pe Finala Champions League. Oferta e foarte consistenta poti paria aproape orice. Pentru jucatorii care deschid cont nou e si o oferta excelenta de bun venit cu pana la 600 lei extra.

In ultimele meciuri ale celor de la Real am avut parte doua reveniri de senzatie. O eventuala revenire a Realului in acest meci are cota 14, dar nu cred ca se va mai intampla. Vedem un meci cu goluri in care totusi cormoranii cred ca se vor impune. Optiunea Liverpool castiga si peste 2,5 goluri in meci are cota 3.15 si e unul din pariurile recomandate. Alta optiune interesanta am gasit-o la faulturi. Real Madrid sa aibe mai multe faulturi in meci, cota e 2.90 una deasemenea excelenta. Al 3-lea pariu recomandat este pe offsides si mizam ca Liverpool sa fie prinsa in offsides ce del putin 2 ori. Cota pentru acest tip de pariu este 1.74.

 

get's bet

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Oferta sportiva este foarte variata ai pe langa fotbal inca 31 de sporturi pe care poti sa pariezi. Poti paria si pe polit...