Premier League

Liverpool v Manchester City pariul zilei din Community Shield

HINT: BTS&Over 2.5 goals ODDS: 1.87
liverpool v city pont

Community Shield este Super Cupa Angliei in care joaca campioana din Premier League cu detinatoarea FA Cup. In acest caz pe King Power Stadium campioana Manchester City intalneste pe Liverpool care a castigat FA Cup. E practic meciul de deschidere al sezonului fotbalistic in Anglia si se deschide direct cu un trofeu pe masa care a devenit din ce in ce mai important in ultima vreme. Analizam acest meci aducem cateva informatii utile si va ajutam gratuit sa aveti o idee cat mai buna in alegerea pariurilor dvs.

Se intalnesc practic principalele favorite la titlu in Premier League din acest sezon. Ambele echipe au pierdut jucatori dar au si transferat fotbalisti cu potential sau care deja au confirmat. In acest sens City a facut cel mai rasunator transfer prin aducerea lui Haaland in timp ce Liverpool mizeaza pe fotbalisti cu mult potential si promitatori.

Liverpool v Manchester City statistici cheie:

  • Liverpool va incepe meciul probabil cu ce are mai bun in timp ce la City e posibil ssa lipseasca cateva staruri.
  • Cormoranii au castigat ultima disputa cu cetatenii 3-2 in  FA Cup semifinalele din sezonul trecut.
  • Ambele echipe au marcat in ultimele 5 intalniri directe dintre cele doua.
  • Darwin Nunez a marcat 4 goluri in disputa cormoranilor cu Leipzig
  • Haaland a debutat la City cu gol in disputa cu Bayern Munich
  • 20 de goluri s-au marcat in ultimele 5 intalniri directe dintre cele doua.

Meciul de diseara este cel cu numarul 221 dintre cele doua si Cormoranii conduc clasamentul cu 106 victorii fata de numai 58 ale Cetatenilor. Am avut si multe egaluri 56 la numar.

Liverpool v Manchester City pontul zilei si recomandare de pariu

Avand in vedere cele de mai sus dar si faptul ca e un inceput de sezon in care lumea asteapta multe, ne gandim la un meci deschis cu multe goluri tocmai din acest motiv credem ca o optiune de pariu combinata ar fi ideala pentru acest joc. Mizam online pe o cota buna pentru acest joc. in partea de sus a articolului puteti vedea pontul care e gratis si cota. Va recomandam sa pariati online pe acest meci la Get’s Bet aveti parte si de un sistem de pariuri live excelent. Asta nu e tot daca deschizi cont nou ai parte de o recompensa la primele 3 depuneri. Vezi mai jos oferta:

get's bet

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Oferta sportiva este foarte variata ai pe langa fotbal inca 31 de sporturi pe care poti sa pariezi. Poti paria si pe polit...