Champions League

Manchester City v Bayern Munchen ponturi la pariuri din Liga Campionilor

HINT: peste 0,5 interventii VAR ODDS: 2.45
Man city bayern ponturi

Astazi de la 21:45 transmis in direct pe mai toata planeta de pe Ettihad Stadium, e partida din sferturi intre Manchester City si Bayern. E un meci in care ambele echipe vor demonstra adevarata valoare. City trece printr-o forma extraordinara in timp ce Bayern mai scaratie dar progreseaza.

Manchester City abordeaza acest meci fara mari absente si cu un moral bun. Englezi au 12 meciuri fara infrangere si o medie de peste 3 goluri marcate pe meci in acest timp. Pentru City lipsesc in acest meci Foden si Mendy dar Guardiola are la dispozitie suficienti jucatori pentru a ii inlocui.

Bayern a trecut printr-o dubla grea cu Freiburg. Un meci pierdut in Cupa Germaniei si unul castigat cu greu la limita 1-0 in deplasare in campionat importiva revelatiei din acest sezon. Bayern are 3 absente din care una fosrte importanta. Nemti l-au pierdut pe Neuer si asta poate cantarii mult in economia dublei din Liga Campionilor. Mai lipsesc Choupo-Moting si Hernandez.

Manchester City v Bayern Munchen ponturi si informatii cheie pentru pariori

  • Manchester City are o serie de 12 meciuri fara infrangere. Au cumulat 10 victorii si 2 egaluri.
  • Ultimul joc in Champions League pentru City acasa a fost 7-0 cu Leipzig.
  • In 3 meciuri directe cu City gazda, avem 2 victorii City si una Bayern. Doua din aceste meciuri au fost cu marcheaza ambele si peste 3,5 goluri.
  • Bayern a pierdut doar 2 din cele 10 dueluri cu echipe engleze in deplasare. In tot acest timp au cumulat 6 victorii si 2 egaluri.
  • In 6 intalniri directe intre cele doua avem o balanta echilibrata 3 victorii de fiecare parte.

Avand in vedere cele de mai sus ne asteptam la un meci cu multe faze de poarta. Un pont ar fi ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. Totusi am ales din Oferta MrBit un pariu special la o cota excelenta care dupa noi e foarte usor de prins avand in vedere intensitatea meciului. Mizam pe optiunea de pariu cu verificarile VAR, un tip de pariu nou care l-am gasit la MrBit.

Daca alegi sa pariezi la MrBit trebuie sa stii ca ai de bun venit un pariu gratis pana la 200 lei. Oferta de pariuri e excelenta si cotele foarte bune.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...