Championship

Sunderland v Coventry pontul zilei din Championship

HINT: 2X&under 2,5 goals ODDS: 2.33
Sunderland v Coventry

Sunderland se afla la revenirea in a doua scena a fotbalului englez. Coventry a revenit de ceva ani si desi vrea in fiecare an sa atace promovarea inca nu reusesc. Avem fata in fata in prima etapa doua echipe cu potential si de traditie. Ambele au ambitii mari si ne asteptam la un joc disputat de ambele parti.

Stadium of Light e locul disputei si ne asteptam la un numar mare de spectatori in tribune. Probabil valoare e de partea oaspetilor dar gazdele cu siguranta impinse de public de la spate si de entuziasmul debutului in Championship vor compensa lipsurie de valoare. Antrenorul celor de la Coventry are un record neobisnuit, nu a pierdut niciodata cu Sunderland. Ultimul joc intre cele doua cu Sunderland gazda s-a terminat 1-1.

Sunderland v Coventry statistici cheie

  • In ultimele 5 intalniri directe dintre cele doua Coventry a castigat 2, Sunderland s-a impus odata si doua meciuri s-au terminat egal.
  • In 3 din ultimele 5 meciuri directe au marcat ambele echipe.
  • Ultima disputa pe Stadium of Light s-a terminat 1-1.
  • Ultimul meci direct s-a incheiat cu 1-0 pentru Coventry pe teren propriu.
  • Sunderland nu a reusit sa castige nici unul din ultimele 3 amicale
  • Sunderland a marcat de doar 4 ori in ultimele 5 meciuri de pregatire a noului sezon.
  • Coventry a castigat ultimele 5 amicale si a incasat doar 2 goluri in tot acest timp.

Daca ne raportam la meciuri oficiale lucrurile se schimba. Sunderland a  terminat in forma sezonul trecut. Nu a pierdut in ultimele 16 meciuri, iar pe terne propriu a castigat 7 din ultimele 10 meciuri. Sunderland a marcat 2 sau mai multe goluri in 5 din ultimele 10 meicuri oficiale acasa. Coventry nu a castigat nici unul din ultimele 4 jocuri oficiale si a incasat 2 sau mai multe goluri in 5 din ultimele 10 deplasari.

Sunderland v Coventry pontul zilei

Analizand toate cele de mai sus observam ca se intalnesc doua echipe totalmente diferite. Gazdele au terminat in forma sezonul trecut dar acum trecand la un alt nivel lucrurile sunt diferite. Oapsetii au terminat slab sezonul trecut dar acum au mers ceas in pregatirea sezonului care incepe pentru ei azi. Mizam pe un tip de pariu combinat pe care l-am gasit la Get’s Bet, sansa dubla X2 si sub 2.5 goluri cota e una excelenta si credem ca e un pariu de icnercat.

Daca alegi sa pariezi online la Get’s Bet trebuie sa sti ca poti beneficia de un pachet excelent de bun venit care cuprinde 600 lei suplimentar la primele 3 depuneri ale tale, mai jos ai toate detaliile pachetului. Trebuie sa mai adaugam ca oferta la pariuri e excelenta, cotele sunt bune si situl e intr-o continua imbunatatire.

get's bet

50%, 75%, 100% pana la 600 RON

Oferta sportiva este foarte variata ai pe langa fotbal inca 31 de sporturi pe care poti sa pariezi. Poti paria si pe polit...