Brentford, Torino si Osasuna, marcheaza toate, cota marita!

Brentford marcheaza

Oferta la pariuri de luni propune cateva meciuri interesante. Din oferta am sesizat o tripla interesanta care merita incercata. In oferta online a casei de pariuri Mrbit am gasit prin aplificatorul de cote tripla Brentford, Torino si Osasuna avem cota marita pentru victorie toate trei si pentru marcheaza toate. Am ales a doua varianta.

Brentford joaca acasa cu Fulham si e un meci interesant care trec printr-o forma buna. Gazdele nu au pierdut ultimele 5 etape in timp ce Fulham e neinvinsa in ultimele 4 meciuri. Sunt doua echipe care marcheaza mult. In ultimele 5 dueluri directe Brantford a marcat de fiecare data in poarta lui Fulham.

Torino intalneste Bologna si mizam ca o sa marcheze cel putin odata in acest joc. Doar in poarta celor de la Milan nu au marcat torinezi in ultime vreme.

Osasuna joaca acasa cu Celta Vigo si desi nu a marcat decat un gol in ultimele 3 meciuri pe teren propriu, mizam ca in acest joc o sa avem goluri.

Pariaza online pe gol marcat de Brentford, Osasuna si Torino la cota de 2.35 pe care o gasesti online la MrBit. La MrBit ai si un pachet de bun venit excelent, descopera direct prin legatura de mai jos.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

Cota e 2.35 o gasesti in partea stanga la Amplificator de cote – Special Bets.