Dortmund, AC Milan si Atletico Madrid cota marita pentru marcheaza toate

cote marite la pariuri

Am gasit o oferta interesanta pentru cei care vor sa speculeze cotele. Avem astazi implicate 3 echipe in forma din 3 campionate diferite. Din Germania, Bundesliga, Borrusia Dortmund, din Italia AC Milan si din La Liga Atletico.

Avem doua variante pentru cote marite la aceasta triplu. Ori mizam pe castiga toate trei unde cota e de 5,50 ori mizam pe marcheaza toate trei, ceea ce am ales noi.

  • Borussia Dortmund joaca acasa cu FC Koln si cum zice cineva meciurile in care joaca Borussia in Bundesliga incep de la peste 0.5 goluri. Mizam ca e aproape imposibil sa nu vedem un gol al galbenilor mai ales ca joaca acasa.
  • AC Milan joaca in deplasare cu Udinese un meci greu pentru milanezi. Acesta e meciul pentru care nu am ales castiga toate trei pentru ca aici orice e posibil. Totusi Milan e greu de crezut ca nu marcheaza in acest joc.
  • Atletico Madrid intalneste pe teren propriu Valencia, o echipa in foame de puncte. Mizam si aici pe cel putin un gol al madrilenilor.

Cota marite pentru tripla marcheaza, am gasit-o la Mrbit. Verifica oferta Mrbit – Acumulator Cote!

MrBit este o casa de pariuri online legala in Romania care vine tare din urma. La sectiunea sporturi in stanga pe situl lor aveti, Amplificator cote si Special Bets acolo gasiti aceasta cota marita la 1.5 in conditiile unde in alte parti nu trece de 1.35 aceasta combinatie la pariuri. Descopera oferta si vezi cum poti incasa ana la 600 lei de bun venit la MrBit.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

MrBit ofera saptamanal promotii clientilor fideli si cotele sunt dupa analiza noastra foarte bune.